default-image

Με «συμφωνία αλήθειας» ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ

Ελλάδα
Με «συμφωνία αλήθειας» ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με βασικό σύνθημα "Συμφωνία Αλήθειας - Ενωμένοι για την Ελλάδα μας" ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται στην ομιλία του στους παραγωγικούς φορείς στη ΔΕΘ να αναφερθεί στην «ιστορική ευθύνη που έχει να κάνει τα πάντα για να οδηγήσει την Ελλάδα στην οριστική έξοδο από την κρίση».

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ασκήσει σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι: «Συνεχίζει αμετανόητος και προσβλητικός. Εξακολουθεί να διχάζει τη χώρα με το λόγο και τις πράξεις του. Επιμένει να δίνει ανέφικτες υποσχέσεις. Ο κ. Τσίπρας δεν ξέρει, δεν μπορεί και δεν θέλει να αλλάξει κατεύθυνση. Όσο και να προσπαθεί να φορέσει το κοστούμι του μεταρρυθμιστή, δεν ξεγελά κανέναν. Έχει ένα και μόνο σκοπό: την παραμονή του στην εξουσία με οποιοδήποτε κόστος για τη χώρα. Με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση ανάκαμψη δεν μπορεί να υπάρξει ποτέ».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πει επιπλέον ότι οι πολίτες πια ξέρουν πως ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει «φτώχεια και κοινωνική ισοπέδωση» καθώς και «Ελλάδα μειωμένων προσδοκιών, εγκλωβισμένη στην εσωστρέφεια, διχασμένη, χωρίς αυτοπεποίθηση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News