default-image

Ναι μεν ζέστη, αλλά... έρχονται βροχές

Χανιά
Ναι μεν ζέστη, αλλά... έρχονται βροχές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το φθινόπωρο στην  Κρήτη δεν αργεί για πολύ ακόμη, καθώς αναμένονται βροχές σε Ηράκλειο και Άγιο Νικόλαο, από Τρίτη και έπειτα. Έως τότε, μέχρι και τους 32 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να φτάσει ο υδράργυρος στο Ηράκλειο τις επόμενες δύο ημέρες, ενώ μέχρι και 34 στον Άγιο Νικόλαο. Δυτικοί άνεμοι που θα φτάσουν έως και τα 6 μποφόρ, θα φυσήξουν στα Χανιά και αίθριος θα είναι ο καιρός και στο Ρέθυμνο. Αναλυτικά, η πρόγνωση, έως την Τρίτη, σύμφωνα με το meteo.gr.

Καιρός για… θάλασσα στο Ηράκλειο

Την Κυριακή η θερμοκρασία στην ευρύτερη περιοχή του Ηράκλειου, θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς κελσίου, με τον ουρανό να είναι καθαρός και τον άνεμο να μην ξεπερνάει τα 3 μποφόρ. Τη Δευτέρα, επίσης αίθριος θα είναι ο καιρός, με τη θερμοκρασία να βρίσκεται μεταξύ 26 και 32 βαθμών κελσίου, αλλά με αραιή συννεφιά. Την Τρίτη αναμένεται να αλλάξει το σκηνικό στο Ηράκλειο, με τη θερμοκρασία να μην  ξεπερνάει τους 28 βαθμούς κελσίου και ασθενείς βροχές να κάνουν την εμφάνιση τους από το μεσημέρι και έπειτα.

Ζέστη αλλά με ανέμους στα Χανιά

Στο ίδιο, περίπου, σκηνικό θα βρίσκονται και τα Χανιά, όπου την Κυριακή, ο καιρός θα είναι αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς, με τους ανέμους να είναι δυτικούς και να ξεπερνούν τα 5 μποφόρ, κατά τις μεσημεριανές ώρες. Τη Δευτέρα, στα Χανιά αναμένεται να υπάρξει αραιή συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 26 και 30 βαθμών κελσίου και τους ανέμους να είναι δυτικοί και να ξεπερνούν τα 6 μποφόρ, κατά τις μεσημεριανές ώρες. Την Τρίτη, οι άνεμοι θα είναι και πάλι δυτικοί και θα φτάσουν έως και τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία την Τρίτη θα έχει πτωτική τάση, καθώς θα κυμανθεί από 2 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Αίθριος ο καιρός και στο Ρέθυμνο

Αίθριος θα είναι ο καιρός και στους άλλους δύο νομούς της πόλης. Συγκεκριμένα, στο Ρέθυμνο, καθαρός προβλέπεται για τη Κυριακή ο ουρανός , με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 31 βαθμούς. Τη Δευτέρα, η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 33 βαθμούς κελσίου στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου, ενώ την Τρίτη θα συνεχιστεί το καλοκαιρινό σκηνικό, με αραιή συννεφιά και τη θερμοκρασία να βρίσκεται μεταξύ 24 και 29 βαθμών.

Έως και 34 βαθμοί κελσίου στον Άγιο Νικόλαο

Τους 34 βαθμούς κελσίου θα αγγίξει ο υδράργυρος την Κυριακή στον Άγιο Νικόλαο, με τον ουρανό να είναι καθαρός και ηλιόλουστος. Τη Δευτέρα, δεν αναμένεται να αλλάξει το τοπίο, καθώς η θερμοκρασία θα φτάσει έως και τους 32 βαθμούς, με αραιή συννεφιά. Τέλος, την Τρίτη, τοπικές βροχές αναμένονται και στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Νικολάου, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 23 βαθμούς κελσίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News