default-image

Μανούσος: Παραμονή και μετά βλέπουμε

Ποδόσφαιρο
Μανούσος: Παραμονή και μετά βλέπουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαρούμενος για την επιλογή του να αγωνιστεί στον Πλατανιά δήλωσε ο Γιώργος Μανούσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο σάιτ της χανιώτικης ομάδας.

Όπως επισήμανε ο 29χρονος επιθετικός, επέλεξε τον Πλατανιά γιατί οι άνθρωποι της ομάδας του έδειξαν ξεκάθαρα ότι τον ήθελαν. Επίσης τόνισε ότι του αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού που Γιώργου Παράσχου, ενώ θεωρεί ότι φέτος το πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο από πέρυσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανούσου:

Γιώργο, επιστροφή στην Κρήτη αυτή τη φορά για λογαριασμό του Πλατανιά. Οι λόγοι που σε έκαναν να πεις το ναι στην πρόταση;

«Οι λόγοι που με έκαναν να πω το ναι, ήταν η επιμονή του προέδρου κ. Μαθιουλάκη και βέβαια η εμπιστοσύνη του κ. Παράσχου. Έτσι πήρα για δεύτερη φορά τον δρόμο για την Κρήτη. Ήθελα να πάω σε μια ομάδα που με ήθελε πολύ και το έδειξε σε όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων».

Έχεις σχεδόν τρεις μήνες στην ομάδα, ποιες είναι οι εντυπώσεις σου;

«Νιώθω πάρα πολύ καλά. Όλα τα παιδιά στην ομάδα είναι εξαιρετικά και με στήριξαν από την πρώτη στιγμή. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό και τελικά είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου».

Βλέποντας τον Πλατανιά ως αντίπαλος, πώς κρίνεις την περσινή παρουσία του στο πρωτάθλημα;

«Ο Πλατανιάς πέρυσι έκανε μια πολύ καλή χρόνια και ειδικά στο δεύτερο γύρο. Αυτό όμως που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το παιχνίδι πρωτοβουλίας, αλλά και το επιθετικό ποδόσφαιρο που έπαιζε».

Ένα πρώτο σχόλιο από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τι μπορεί να μας επιφυλάσσει η συνέχεια;

«Η αρχή νομίζω ήταν εντυπωσιακή και στα περισσότερα ματς μπήκαν πολλά γκολ. Πιστεύω ότι φέτος το πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο και θα δούμε πολλές εκπλήξεις, θα υπάρχει ενδιαφέρον ακόμη και στην τελευταία αγωνιστική».

Ποιος είναι ο στόχος που έχετε θέσει στα αποδυτήρια, με δεδομένο ότι πέρυσι ο πήχης -κάποια στιγμή- άγγιξε ακόμα και την πρώτη 5άδα του πρωταθλήματος, αλλά και μετά τη νίκη στην Κέρκυρα;

«Ξεκινήσαμε με το δεξί και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια με νίκη και με τον Λεβαδειακό. Στόχος της ομάδας είναι η γρήγορη παραμονή και από εκεί και πέρα δουλεύουμε για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και βήμα, βήμα θα κοιτάμε χωρίς άγχος την συνέχεια. Αυτό πρακτικά σημαίνει και καλύτερο ποδόσφαιρο, αφού όταν δεν υπάρχει πίεση παίξουμε πιο απελευθερωμένα».

Παρά την κρίση που υπάρχει στην χώρα και έχει αγγίξει σε μεγάλο βαθμό και το ποδόσφαιρο, πιστεύεις ότι τελικά στην Ελλάδα ήρθαν παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά;

«Πιστεύω πως ακόμα και τώρα, παρά τα προβλήματα, ήρθαν παίκτες που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στις ομάδες τους. Παράλληλα εξαιτίας της κρίσης, αρκετές ομάδες επιλέγουν ξανά Έλληνες παίκτες, κάτι που θα βοηθήσει και το ποδόσφαιρο και την Εθνική ομάδα».

Πώς είναι η ζωή για τον Γιώργο, όταν δεν βρίσκεται στο γήπεδο;

«Θα έλεγα ότι είναι ήσυχη. Μου αρέσει να κάνω πράγματα που ευχαριστούν τα παιδιά μου και την γυναίκα μου».

Υπάρχει κάποιο χόμπι που σε χαλαρώνει όταν δεν είσαι στις προπονήσεις και στους αγώνες;

«Το χόμπι μου είναι το ψάρεμα! Μου αρέσει παρά πολύ και αφιέρωνα αρκετές από τις ελεύθερες ώρες μου, όταν ήμουν στην Μυτιλήνη».

Αν δεν ήσουν ποδοσφαιριστής, ποια πορεία θα είχες διαλέξει;

«Σίγουρα θα είχα ασχοληθεί με τον αθλητισμό. Τώρα σε τι τομέα δεν μπορώ να απαντήσω, γιατί δεν το έχει σκεφτεί καθόλου».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο της ομάδας εν όψει και του πρώτου εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό;

«Θέλουμε να είναι πάντα στο πλευρό μας και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να φεύγει χαρούμενος και ικανοποιημένος από το γήπεδο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News