default-image

Τρικούβερτο γλέντι στο γάμο της Μαρίας Τζομπανάκη (photos)

Κρήτη
Τρικούβερτο γλέντι στο γάμο της Μαρίας Τζομπανάκη (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απαστράπτουσα και εκθαμβωτική η Μαρία Τζομπανάκη έκανε το όνειρο της πραγματικότητα και ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον καλό της Γιάννη Βάλβη στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου.

Το μυστήριο τελέστηκε το απόγευμα της Παρασκευής ενώ εξίσου εντυπωσιακό και το τραπέζι που ακολούθησε στη συνέχεια στην πλατεία του Γκάβε. Η νύφη είχε φροντίσει οι καλεσμένοι της να περάσουν μια αξέχαστη βραδιά δημιουργώντας ένα άκρως ειδυλλιακό σκηνικό με έντονο ωστόσο άρωμα Κρητικής παράδοσης.

Την παράσταση έκλεψε και ο όμορφος γιος της ηθοποιού, ο Ορφέας Αυγουστίδης που με τις χορευτικές του ικανότητες προκάλεσε τα πιο θερμά σχόλια και χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους.
Αμέσως μετά το μυστήριο, ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι με το νιόπαντρο ζευγάρι να σέρνει πρώτο το χορό.
Η δημοφιλής καλλιτέχνης που πλέει σε πελάγη ευτυχίας νυμφεύτηκε τον καλό της σήμερα στο αγαπημένο της χωριό, τις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου.
Είναι ενδεικτικό μάλιστα ότι στην διάρκεια του γλεντιού νέοι και νέες είχαν ντυθεί με τις παραδοσιακές φορεσιές του νησιού μας θέλοντας με τον τρόπο αυτό η νύφη να δείξει πόσο αγαπάει και σέβεται τη γενέτειρα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΥΦΗ ΣΤΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ Η ΜΑΡΙΑ ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗ

Παρακολουθήστε αποκλειστικές φωτογραφίες του neakriti.gr.

Κουμπάρα του ζευγαριού είναι η Ρένα Φεσσάρα.

Αποκλειστικές εικόνες του neakriti.gr

Μάλιστα, για τη Μαρία Τζομπανάκη που δεν κρύβει ούτε στιγμή την μεγάλη αδυναμία που τρέφει στο γιο της, ξεχωριστή και άκρως συγκινητική ήταν και η στιγμή του μυστηρίου όπου το καμάρι της ο ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης, παρέδωσε τη μητέρα του στο κ. Γιάννη Βάλβη.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΝΥΦΗ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΡΙΑ ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗ

Φωτογραφίες : Νίκος Χαλκιαδάκης

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη                                                                              

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News