default-image

Διήμερο Εκδηλώσεων στον χώρο του πάρκου της Σοφίας

Ηράκλειο
Διήμερο Εκδηλώσεων στον χώρο του πάρκου της Σοφίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλαίσιο του θεσμού της "Υιοθεσίας Χώρων Πρασίνου" η Αντιδημαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, η Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου, η 2η Δημοτική Κοινότητα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατσαμπά "Γιώργος Σεφέρης", καθώς και η ομάδα εθελοντών, αλλά και ο ανάδοχος του Πάρκου κύριος Ελιώτης Αλέξανδρος, διοργανώνουν Διήμερο Εκδηλώσεων το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο χώρο του πάρκου της Σοφίας στη συμβολή των οδών Καζαντζίδη & Σωκράτους στην περιοχή Κατσαμπά.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19:00, με την Παιδική Χορωδία της κυρίας Λαγουδάκη, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν Παραδοσιακοί ήχοι από όλη την Ελλάδα από το Μουσικό σχήμα Εράν.

Η μουσική βραδιά θα κλείσει με κρητικούς ήχους από το Συγκρότημα του Αντώνη Βεργάκη (τραγούδι και λύρα) που το αποτελούν οι μουσικοί: Ανδρέας Καραπιδάκης (λαούτο), ο Ιωάννης Καλούδης (κιθάρα) και ο Μάριος Καλούδης (μπάσο).

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18:30 η εκδήλωση θα ξεκινήσει με Υοga Γέλιου με την κ. Μιγαδή Μάνια, ενώ θα ακολουθήσει παράσταση Καραγκιόζη για μικρά παιδιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News