default-image

Σύλληψη 42χρονου για διακεκριμένες κλοπές

Κρήτη
Σύλληψη 42χρονου για διακεκριμένες κλοπές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέντε περιπτώσεις κλοπής και μία απόπειρα κλοπής, που διαπράχθηκαν σε καταστήματα στο Ηράκλειο, εξιχνιάστηκαν σήμερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου. Κατηγορούμενος για τις διακεκριμένες αυτές περιπτώσεις είναι ένας 42χρονος ημεδαπός, του οποίου σε βάρος σχηματίστηκε δικογραφία.

Ο 42χρονος με "μαεστρία" κατάφερνε να αφαιρεί χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα άλλα αντικείμενα από καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Πιο συγκεκριμένα στην κατοχή του βρέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και διάφορα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 3.000 ευρώ.

Ειδικότερα, από την εμπεριστατωμένη και ενδελεχή προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 42χρονος μαζί με άγνωστο δράστη, από το Νοέμβριο του 2015 έως και το Μάιο του 2016, διέπραξε συνολικά πέντε κλοπές και μια απόπειρα κλοπής σε καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσε χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές (δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές), κινητά τηλέφωνα και διάφορα αντικείμενα η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 3.000 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News