default-image

Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης

Ελλάδα
Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από σήμερα και έως την Κυριακή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για την 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμά του.

Το σημερινό πρόγραμμα του προέδρου της Ν.Δ. περιλαμβάνει: Στις 9.30 το πρωί, χαιρετισμός στη συνάντηση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για το προσφυγικό -μεταναστευτικό. Στις 10.45 το πρωί, συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, στις 11.30 το πρωί, συνάντηση με τον μητροπολίτη Άνθιμο, στις 12 το μεσημέρι συνάντηση με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, στη 1.30 το μεσημέρι, επίσκεψη στα γραφεία της εταιρίας MLS Multimedia, στις 7.30 το απόγευμα, συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και στις 8 το βράδυ, συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo.

Ενώ αύριο, στις 10 το πρωί, αναμένεται να έχει σύσκεψη με τους πρυτάνεις και προέδρους των ΑΕΙ και ΤΕΙ της Θεσσαλονίκης, στις 11.30 το πρωί θα επισκεφθεί περίπτερα της 81ης ΔΕΘ και στις 8 το βράδυ θα μιλήσει προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης".

Τέλος, την Κυριακή, στη 1 το μεσημέρι, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News