default-image

Δυο οικογενειακές τραγωδίες συγκλονίζουν την Κρήτη

Κρήτη
Δυο οικογενειακές τραγωδίες συγκλονίζουν την Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυο οικογένειες θρηνούν τους δικούς τους ανθρώπους που έφυγαν αναπάντεχα από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς τους αλλά και τις τοπικές κοινωνίες των οποίων ήταν μέλη.

Τα τραγικά περιστατικά έλαβαν χώρα σε Χανιά και Μεσαρά.

Απίστευτη τραγωδία χτύπησε την πόρτα μιας οικογενείας σε περιοχή των Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, νεκρή βρέθηκε τα ξημερώματα στο κρεβάτι της μια 27χρονη γυναίκα, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών τα μεγαλύτερα 12 και 11 χρόνων και το μικρότερο μόλις 6 μηνών.Το θάνατο της άτυχης γυναίκας αντιλήφθηκε ο σύζυγος που αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες του κέντρου έφθασαν αμέσως στο τραγικό σπιτικό και διαπίστωσαν τον θάνατο της γυναίκας.Τα αίτια που προκάλεσαν το μοιραίο περιστατικό διερευνώνται ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η άτυχη 27χρονη είχε ιατρικό ιστορικό.

43χρονος πατέρας νεκρός λίγο πριν πάει στη δουλειά του

Ένας νέος άνθρωπος, πατέρας δύο μικρών παιδιών δεν βρίσκεται από σήμερα το πρωί στη ζωή.

 »ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Θρήνος στη Γαλιά για το χαμό του Κώστα Αλεβυζάκη

Ο 43χρονος Κώστας Αλεβυζάκης,σύμφωνα με το apopsilive.gr  από τη Γαλιά του Δήμου Φαιστού, άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί, ενώ ετοιμαζόταν για να πάει στη δουλειά του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Κωστής αντιμετώπιζε στο παρελθόν ένα σοβαρό θέμα υγείας, το οποίο όμως φαινόταν να είχε ξεπεράσει, χωρίς να είναι γνωστό αν ο θάνατός του προήλθε απο αυτό, αφού εξετάζεται και το ενδεχόμενο να χτυπήθηκε από πέσιμο στην σκάλα, όπου και βρέθηκε νεκρός.

Το σοκ στην τοπική κοινωνία είναι μεγάλο, για έναν νέο άνθρωπο , πατέρα δύο μικρών παιδιών και πολύ αγαπητό στον κόσμο!

Αναβάλλεται ο αγιασμός στην Ακαδημία Δόξα Γαλιάς - Ολυμπιακού λόγω πένθους! Αναλυτικά η ανακοίνωση από Δόξα Γαλιάς:

"Το διοικητικό συμβούλιο της Δοξα Γαλιας θρηνεί σήμερα το χαμό ενός νέου συγχωριανού μας.Ο Κώστας Αλεβιζακης δυστυχώς δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας.

Ένας δραστήριος άνθρωπος που με το αβίαστο χαμόγελο του συγκινούσε όλους όσους τον γνωριζαν.

Πρωην παίκτης της ομάδας μας για πολλά χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες του για το καλό του τοπίου μας.

 Εραστής του εθελοντισμου,ηταν πανταχού παρών σε όλες τις κοινωνικές δραστηριότητες της τοπικής κοινωνιας.Δεινος μαντιναδολογος και χορευτης,ηθοποιος που θα τον ζήλευαν πολλοί επαγγελματιες,εργατικος και οικογενειάρχης πρότυπο μα πάνω απ' όλα άνθρωπος.

Καλό ταξίδι αγαπητέ μας Κωστή…"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News