Ειδήσεις

Το #1 μουσικό show αναζητεί τα καλύτερα ταλέντα στο Ηράκλειο

Το πιο πρωτοποριακό και διαδραστικό talent show συνεχίζει τις auditions και ταξιδεύει στην Κρήτη αναζητώντας τα επόμενα αστέρια της ελληνικής μου μουσικής σκηνής.

Το πιο πρωτοποριακό και διαδραστικό talent show συνεχίζει τις auditions και ταξιδεύει στην Κρήτη αναζητώντας τα επόμενα αστέρια της ελληνικής μου μουσικής σκηνής. Μάλιστα ο μεγάλος νικητής θα λάβει δύο σπουδαία έπαθλα.

Ένα πλήρες δισκογραφικό συμβόλαιο με την Heaven Music αξίας 35.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ, επίσης.

Ο λόγος για το Rising Star, το πιο πρωτοποριακό και διαδραστικό talent show παγκοσμίως που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ ενεργού συμμετοχής των τηλεθεατών έρχεται το φθινόπωρο στον ΑΝΤ1! Οι Auditions ξεκίνησαν και ο παλμός του Rising Star θα χτυπά στις 17 Σεπτεμβρίου στην Κρήτη, αναζητώντας τους πιο ταλαντούχους και ικανούς τραγουδιστές του ελληνικού πενταγράμμου.

Το Rising Star έχει ανατρέψει τα δεδομένα στον κόσμο των talent shows αποτελώντας την απόλυτη καινοτομία στην τηλεοπτική ψυχαγωγία. Η λογική του διαφοροποιείται από εκείνη των υπολοίπων shows, καθώς πρόκειται για μια live ψυχαγωγική εκπομπή, στην οποία οι τηλεθεατές πρωταγωνιστούν με την ενεργό συμμετοχή τους, μέσω της χρήσης μιας δωρεάν εφαρμογής που θα έχουν κατεβάσει στο κινητό τους.

Τους υποψήφιους αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν κορυφαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας! Κατά τη διάρκεια κάθε live εκπομπής, το κοινό μπορεί να αποφασίζει σε πραγματικό χρόνο εάν κάθε διαγωνιζόμενος θα συνεχίσει στην επόμενη διαγωνιστική φάση και θα σηκώσει τον τοίχο του Rising Star.

Έρχεται στο Ηράκλειο για ταλέντα!

Το Rising Star ανοίγει τις πόρτες του και περιμένει τους υποψήφιους τραγουδιστές στο Ηράκλειο της Κρήτης, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis.

Εσύ πιστεύεις ότι μπορείς να καταφέρεις να σηκώσεις τον τοίχο του Rising Star;

Αν ναι, προετοίμασε 2 με 3 τραγούδια της επιλογής σου και έλα να γίνεις μέλος της πιο δυνατης παρέας που λέγεται Rising Star. Αν γνωρίζεις και κάποιο μουσικο όργανο, μπορείς να το φέρεις μαζί σου.

Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα talent show έρχεται στην Κρήτη, ενώ σε πολλές περιπτώσεις υποψήφιοι από το νησί έχουν καταλάβει τις κορυφαίες θέσεις. Ακόμα ένας λόγος λοιπόν να διεκδικήσετε μια θέση και να προκαλέσετε ξαφνίαζοντας τους πάντες με τη φωνή σας.

Πιστεύεις ότι έχεις φωνή; Φτάσε στα αστέρια... και γίνε ένα από αυτά!

Επιμέλεια: Victor Κουμαντάκης

Σχόλια