default-image

Χαλασμένο λεωφορείο γεμίζει με λάδια τη μισή πόλη (photos)

Κρήτη
Χαλασμένο λεωφορείο γεμίζει με λάδια τη μισή πόλη (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάνω που τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου, η Τροχαία αλλά και η Πυροσβεστική αποκαθιστούσαν το πρόβλημα με τα λάδια που είχαν γεμίσει τη λεωφόρο 62 Μαρτύρων... νέο πρόβλημα προέκυψε. Λεωφορείο με χαλασμένη μηχανή είναι αυτό στο οποίο οφείλεται όλη η αναστάτωση.

Λεωφορείο με χαλασμένη μηχανή είναι η αιτία της αναστάτωσης. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το πρόβλημα αποκαθίσταται το λεωφορείο, που συνεχίζε κανονικά τη διαδρομή του, γέμισε την πόλη με λάδια! Τουλάχιστον από τον κυκλικό κόμβο στην 62 Μαρτύρων (κοντά σε γνωστό πολυκατάστημα παιχνιδιών) μέχρι και τις οδούς Καλοκαιρινού και Αγίου Μηνά... όπου πιθανότατα σταμάτησε να λειτουργεί. Οι εικόνες περιγράφουν γλαφυρά το πρόβλημα. Οι οδηγοί οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ώσπου οι υπηρεσίες να μεταφερθούν από την 62 Μαρτύρων... στον Άγιο Μηνά!

62 Μαρτύρων

Αποκαθίσταται με την ώρα το πρόβλημα που προέκυψε στην 62 Μαρτύρων όταν λάδια από διερχόμενο όχημα γέμισαν τον δρόμο.

Τόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου όσο και οι αρμόδιες υπηρεσίες της Τροχαίας και του Δήμου έδρασαν άμεσα για την έγκαιρη αποκατάσταση του προβλήματος.

Η Τροχαία έκλεισε το δρόμο και κατεύθυνε τα αυτοκίνητα προς τις άλλες οδούς, ενώ ειδικά συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου έριχναν πριονίδι κατά μήκος της οδού ώστε να αποφευχθεί ενδεχόμενο αρνητικό συμβάν.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ: "ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ" ΜΕ ΛΑΔΙΑ Η 62 ΜΑΡΤΥΡΩΝ

Μία κομβική οδός για την πόλη του Ηρακλείου με χιλιάδες αυτοκίνητα να διέρχονται καθημερινά από εκεί έχει "κολλήσει" λόγω του απρόοπτου γεγονότος που συνέβη λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν άμεσα την Πυροσβεστική και η Υπηρεσία με τη σειρά της ενημέρωσε τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και την Τροχαία. Όπως χαρακτηριστικά σημείωσαν «εμείς διαθέτουμε μόνο νερό και το νερό θα επιδεινώσει την κατάσταση αφού θα εξαπλωθούν τα λάδια. Ο δήμος πρέπει να ρίξει πριονίδι ή χώμα για να αποκατασταθεί το πρόβλημα και η Τροχαία να ελέγξει την κυκλοφορία».

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News