default-image

"Πλημμύρισε" με λάδια η 62 Μαρτύρων (photos)

Κρήτη
"Πλημμύρισε" με λάδια η 62 Μαρτύρων (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία κομβική οδός για την πόλη του Ηρακλείου με χιλιάδες αυτοκίνητα να διέρχονται καθημερινά από εκεί έχει "κολλήσει" λόγω του απρόοπτου γεγονότος που συνέβη λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν άμεσα την Πυροσβεστική και η Υπηρεσία με τη σειρά της ενημέρωσε τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και την Τροχαία. Όπως χαρακτηριστικά σημείωσαν «εμείς διαθέτουμε μόνο νερό και το νερό θα επιδεινώσει την κατάσταση αφού θα εξαπλωθούν τα λάδια. Ο δήμος πρέπει να ρίξει πριονίδι ή χώμα για να αποκατασταθεί το πρόβλημα και η Τροχαία να ελέγξει την κυκλοφορία».

Δεν έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και οι οδηγοί οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Τα λάδια έχουν πέσει από ψηλά στην 62 Μαρτύρων μέχρι το ύψος του κυκλικού κόμβου λίγο πριν τη στροφή για το Γιόφυρο.

Το neakriti.gr σε επικοινωνία που είχε με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Χάρη Μαμουλάκη ανέφερε ότι "έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου και σπεύδουν άμεσα για τη διευθέτηση του ζητήματος".

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News