default-image

Πολάκης σε Τσικρίκα: Κοίτα τον Κοντομηνά για την απόλυση σου

Ελλάδα
Πολάκης σε Τσικρίκα: Κοίτα τον Κοντομηνά για την απόλυση σου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη που επανέρχεται στο θέμα της ερώτησης της Ευαγγελίας Τσικρίκα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της 81ης ΔΕΘ, έρχεται να ταράξει ακόμη περισσότερο τα νερά και να ρίξει λάδι στη φωτιά στην πολύκροτη, όπως έχει εξελιχθεί υπόθεση,  που έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια και έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων ανά το πανελλήνιο.

Αυτήν την φορά ο κ. Πολάκης μετά τις αρχικές του δηλώσεις προς την δημοσιογράφο του Alpha, Ευαγγελία Τσικρίκα, με πολλούς να κάνουν λόγο για ένα άκρως προσβλητικό περιεχόμενο, μέσω της ιστοσελίδας του  στο facebook ανοιχτά και στον Δημήτρη Κοντομηνά ζητώντας από τη δημοσιογράφο να κοιτάξει εκείνον στα μάτια και όχι τον πρωθυπουργό για το θέμα της απόλυσης της .

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

Κυριά Τσικρίκα

Στη ΔΕΘ κοιτάξατε τον πρωθυπουργό στα μάτια και του είπατε ότι σας απολύει .

Θα σας πρότεινα να κοιτάξετε τον ΕΡΓΟΔΟΤΗ σας στα μάτια και να τον ρωτήσετε τα εξής:

1) Αν όντως ήθελε να δώσει τα 61 εκατομ γιατί στην πρώτή άδεια αποχώρησε από τα 20 ,στη δεύτερη από τα 30 και στην τρίτη από τα 50, από τη στιγμή που ο σταθμός του ήταν τόσο υγιής και κερδοφόρος?

2)Γιατί δεν έρχεται σε συμφωνία με κάποιον από τους νέους αδειούχους που δεν διαθέτουν υποδομές και προσωπικό ώστε να αξιοποιήσει τα αντίστοιχα του ΑΛΦΑ και να διαφυλαχτούν οι θέσεις εργασίας ειδικά της πλειοψηφίας των χαμηλόμισθων δημοσιογράφων, τεχνικών ,διοικητικών κλπ του σταθμού σας.

Υπάρχει αντίστοιχο παράδειγμα, που με μεγάλη προσπάθεια από την κυβέρνηση ΕΓΙΝΕ , με τη διάσωση 14000 θέσεων εργασίας των σούπερ μαρκετ Μαρινόπουλος όπου ο τελευταίος παρέδωσε τα κλειδιά στον ανταγωνιστή του, τον Σκλαβενίτη ??

3)ΓΙΑΤΙ ΤΑΥΤΙΖΕΙ την σωτήρια των θέσεων εργασίας ,με την παραμονή στην ιδιοκτησία της άδειας του ΙΔΙΟΥ ,ο οποίος την κατείχε τόσα χρόνια  παράνομα, χωρίς άδεια, χωρίς να πληρώσει για αυτήν ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ που αναγνώρισε και συμμετείχε, κάποιος άλλος πρόσφερε περισσότερα χρήματα και την πήρε???

Καταλάβετε το

Αυτή η κυβέρνηση ενδιαφέρεται αφενός να μπει ΤΕΛΟΣ στο καθεστώς της ανομίας και του τριγώνου της διαπλοκής και θα το πάει μεχρι το ΤΕΛΟΣ...και αφετέρου ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΕΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News