default-image

Ούτε χρυσάφι! Μα 22 ευρώ το κιλό… η τούρτα;

Κρήτη
Ούτε χρυσάφι! Μα 22 ευρώ το κιλό… η τούρτα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοβαρά τώρα; Κάποιοι επιχειρηματίες ενδεχομένως δεν έχουν ακόμα συντονιστεί με τα οικονομικά δεδομένα της εποχής ή θεωρούν πως κατέχουν την συνταγή για την τροφή της αθανασίας.

Δεν εξηγείται διαφορετικά, γιατί όπως καταγγέλλει αναγνώστης του neakriti.gr έμεινε εμβρόντητος όταν άκουσε την τιμή για μία μικρή τούρτα 800 γραμμαρίων από συνοικιακό ζαχαροπλαστείο στο Ηράκλειο.

«Ήταν μέρα των γενεθλίων ενός δικού μου ανθρώπου και επειδή είχα καθυστερήσει από τη δουλειά, επέλεξα να κατέβω στο κοντινότερο ζαχαροπλαστείο και να πάρω μια μικρή τούρτα, για να κάνω έκπληξη. Διαλέγω λοιπόν από αυτές που ήταν στην βιτρίνα, όχι κάτι συγκεκριμένο. Μια τούρτα σοκολάτα την οποία ζυγίζει ο υπάλληλος για να την πληρώσω. Τι το 'θελα; Έμεινα με το στόμα ανοιχτό!».

Ο ίδιος ούτε λίγο ούτε πολύ, αναφέρει ότι νόμιζε πως άκουσε λάθος και ξαναρώτησε.

«Πόσο; 19 ευρώ μαζί με το κερί;;», ξαναρωτάει τον υπάλληλο που έβαλε ξανά την τούρτα για να την ζυγίσει μήπως κάτι δεν έκανε καλά. Κι όμως το ίδιο! Όπως παραδέχεται ο πελάτης, θα μπορούσε να είχε βγει έξω και να φύγει.

«Είχα πάνω μου μόνο 20 ευρώ και θα έπρεπε να είχα φύγει. Αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια… Έκανα την καρδιά μου πέτρα και την πλήρωσα γιατί βιαζόμουν, διαφορετικά θα είχα χαιρετίσει».

Μάλιστα ο ίδιος παραδέχεται πως ζήτησε και ένα απλό κερί, το οποίο σε άλλες περιπτώσεις το κάνουν δώρο, πιστεύοντας ότι με τέτοια τιμή θα το «κεράσουν»… αλλά μάταια! Ένα ευρώ περίπου παρά κάτι και το κεράκι!

Το ακόμα πιο τραγικό της υπόθεσης όπως υποστηρίζει ο ίδιος στο neakriti.gr; ΔΕΝ πήρε ΠΟΤΕ απόδειξη από τον υπάλληλο…

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News