Ειδήσεις

Τραυματίστηκε γυναίκα ανεβαίνοντας στον Στρούμπουλα

Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού και μεταφοράς τραυματισμένης γυναίκας σε μονοπάτι του Στρούμπουλα όπου εορτάζει αύριο το φερώνυμο εκκλησάκι

Επιχείρηση εντοπισμού και κατάβασης μίας γυναίκας που τραυματίστηκε στην προσπάθειά της να διασχίσει το μονοπάτι που οδηγεί στον Στρούμπουλα, έθεσε σε συναγερμό ΕΜΑΚ, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ.

Όπως έγινε γνωστό λίγο πριν τις 8:30 το βράδυ της Τετάρτης, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ότι η γυναίκα έχει χτυπήσει, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, στο πόδι και συγκεκριμένα φέρει τραύμα στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κατέβει το μονοπάτι και θα χρειαστεί συνδρομή σωστικών συνεργείων για τον εντοπισμό και τη μεταφορά της.

Το ΕΚΑΒ, που ειδοποιήθηκε από άτομο που ήταν στην παρέα της γυναίκας, από την πλευρά του ενημέρωσε άμεσα την Πυροσβεστική και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με τέσσερις άνδρες, έφυγε για το σημείο, προκειμένου να φτάσουν το συντομότερο δυνατό στην τραυματισμένη γυναίκα, που είναι εγκλωβισμένη, χωρίς όμως η υγεία της να κινδυνεύει.

Λιγο πριν τις 10 το βράδυ όπως έγινε τελικά γνωστό η γυναίκα εντοπίστηκε από το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ που με προσεκτικά βήματα παρέλαβε τη γυναίκα για να την κατεβάσει στο σημείο που ήταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με τελικό προορισμό το νοσοκομείο.

Δεν αποκλείεται πάντως η γυναίκα να θέλησε να ανέβει στο εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού, που εορτάζει αύριο, στον Στρούμπουλα και το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του βουνού με πλήθος κόσμου κάθε χρόνο να το επισκέπτεται πεζοπορώντας, τιμώντας τη χάρη του.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια