default-image

Τα κύματα "κόντεψαν" να πνίξουν τουρίστρια

Κρήτη
Τα κύματα "κόντεψαν" να πνίξουν τουρίστρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε άσχημη κατάσταση, νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο μία 65χρονη Γερμανίδα που κινδύνευσε να πνιγεί σε θάλασσα της Κρήτης.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι, όταν ξαφνικά η τουρίστρια που απολάμβανε το μπάνιο της σε θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Χερσόνησο και Σταλίδα, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έζησε έναν ζωντανό εφιάλτη, με τη θάλασσα να αποδεικνύεται τελικά "επικίνδυνη παγίδα" για την ίδια.

Με δεδομένο ότι και οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και οι καλύτερες σήμερα, ξαφνικά η γυναίκα παραδόθηκε στη μανία των κυμάτων.  

Λουόμενοι έσπευσαν και την ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις της, ωστόσο μετά από πολλές προσπάθειες και ενώ βρισκόταν στην ακτή κατάφεραν να την επαναφέρουν.

Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο ιδιωτικού κέντρου που μετέφερε την αλλοδαπή στο Βενιζέλειο με την ίδια να εμφανίζει εικόνα εισρόφησης μεγάλης ποσότητας νερού και με χαμηλό οξυγόνο.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στην πνευμονολογική κλινική και σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για ένα βαρύ περιστατικό που δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών να κριθεί αναγκαία η μεταφορά και εισαγωγή της ασθενούς στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.  

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News