default-image

Ο πόλεμος της "ρεμίζας"

Ηράκλειο
Ο πόλεμος της "ρεμίζας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι παράνομο να βάζουμε έξω από το σπίτι μας κάποιο τεχνητό εμπόδιο για να κρατάμε τη "ρεμίζα"... Για να έχουμε μόνιμη θέση στάθμευσης του αυτοκινήτου μας. Υπάρχει συγκεκριμένη γειτονιά στο Ηράκλειο (προς το παρόν δε θα την αναφέρω, εκτός και αν αντιληφθώ νέο "κρούσμα"), όπου αυτό γίνεται κατά κόρον.

Τι φασαρίες δεν έχουν γίνει... Τι βρομόλογα δεν έχουν ειπωθεί από ιδιοκτήτες σπιτιών σε περαστικούς που έτυχε να μη γνωρίζουν αυτό το... "άβατο" στη γειτονιά αυτή και πάνε και παρκάρουν έξω από το σπίτι τους... Λες και ο δρόμος δεν είναι δημόσιος. Λες και έξω από το σπίτι του ο κάθε κάτοικος έχει τη δική του ιδιοκτησία.

Δε φτάνει, δηλαδή, που βάζουν κασόνια, παλιά μηχανάκια, καρέκλες, γλάστρες κ.λπ., έχουν και μια προσβλητική κουβέντα έτοιμη στο στόμα τους εναντίον του όποιου πολίτη "τολμήσει" να τους αγνοήσει, είτε σκόπιμα είτε από πραγματική άγνοια.

Υπάρχει σπίτι του οποίου οι ιδιοκτήτες έλειπαν καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και είχαν απ' έξω τόσα εμπόδια, που παρεμπόδιζαν παρκάρισμα τουλάχιστον δύο αυτοκινήτων!

Αυτά προς το παρόν. Ο δρόμος είναι δημόσιος. Και αν αυτό το αίσχος συνεχιστεί, θα επανέλθουμε και θα κάνουμε και ρεπορτάζ. Στέλνω απλά μια πρώτη προειδοποίηση και νομίζω ότι είναι και ένα θέμα για την Αστυνομία ή τη Δημοτική Αστυνομία, που αναλώνεται αποκλειστικά και μόνο να μοιράζει κλίσεις στους οδηγούς. Μήπως πρέπει και να τους προστατεύσει από τέτοιους είδους φαινόμενα;

Χ. Π.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News