Ειδήσεις

Ανέκδοτο: Πόσες υπηρεσίες χρειάζονται να βγάλουν 2 στύλους;

Τραγελαφική η κατάσταση σε γνωστό πέρασμα της πόλης, αφού μετά από αλλεπάλληλα ρεπορτάζ και αναφορές από πολίτες… οι αρμόδιοι συνεννοήθηκαν!

Αρχικά έφτιαξαν το δρόμο με τον όποιο τρόπο βάζοντας νέα πίσσα στο τσιμεντένιο οδόστρωμα… και αφήνουν στο κέντρο τον στύλο που απ' ότι πληροφορούμαστε φέρει καλώδια τηλεφώνων του ΟΤΕ. Μάλιστα υπό το φόβο των «Δαναών» τυλίγουν το στύλο με ερυθρόλευκη ταινία. Η επικινδυνότητα στο σημείο ειδικά το βράδυ, είναι σε υψηλά επίπεδα!

Όπως είχε επισημανθεί και τότε από το neakriti.gr, φανταστείτε τι θα γίνει αν κάποιος επιχειρήσει με χαμηλή ορατότητα τη νύχτα να ελέγξει το δρόμο και δε δει την κολώνα, όπως έρχεται. Όχι μόνο μπορεί να τρακάρει… αλλά να παρασύρει και όλα τα καλώδια της περιοχής.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: «ΟΡΦΑΝΗ» ΚΟΛΩΝΑ ΑΓΕΡΩΧΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Σε δεύτερη φάση, διορθώνουν το πρώτο λάθος με ακόμα ένα και μάλιστα ακόμα πιο τραγικό! Αφού βγάλουν την κολώνα, αφήνουν το σήμα στο ίδιο σημείο. Δηλαδή εκεί που ένας οδηγός μπορεί να μην έβλεπε ολόκληρη κολώνα… πως ακριβώς θα δει ένα σήμα πάχους μερικών εκατοστών. Η αναλογία είναι, όπως το δέντρο με το κλαδί.

Η επικινδυνότητα το βράδυ πλέον μετατρέπεται σε κορυφαίο κίνδυνο!

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΡΑΓΙΚΟ - ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ… ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΣΗΜΑ

Με την πάροδο των ημερών, το μυαλό φαίνεται πως «έπηξε» στους αρμόδιους και όπως φαίνεται σε πρόσφατη φωτογραφία, το σήμα μεταφέρθηκε εκεί που πραγματικά έπρεπε εξ αρχής να βρίσκεται.

Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι το εξής. Τόσες ημέρες οι υπηρεσίες, προσπαθούν να συνεννοηθούν για να μετατοπίσουν δύο επικίνδυνα εμπόδια από τη μέση του δρόμου στην άκρη. Όταν χρειαστεί για σοβαρότερα προβλήματα… πως θα το καταφέρουν; Η κατάσταση κάλλιστα πάντως θυμίζει ανέκδοτο!

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια