Ειδήσεις

Παρέμβαση για το μονοθέσιο δημοτικό της Καρκαδιώτισσας

Μετά το ρεπορτάζ του neakriti.gr, θα γίνει προσπάθεια αποσυμφόρησης της κατάστασης αναφορικά με τη διδασκαλία 19 μαθητών από ένα δάσκαλο

Την παρέμβαση του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης Κρήτης  προκάλεσε το θέμα του neakriti.gr σχετικά με το μονοθέσιο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου στην Καρκαδιώτισσα  και το γεγονός ότι ένας και μόνος δάσκαλος καλείται να διδάξει όχι μόνο σε 19 μαθητές αλλά σε μαθητές μάλιστα που ανήκουν σε διαφορετικές τάξεις.

Από την πλευρά του ο κ. Τερζάκης μιλώντας στο neakriti.gr τόνισε ότι θα ερευνήσει προσωπικά το θέμα ο ίδιος και θα κινηθεί προς την κατεύθυνση εφόσον αυτό είναι δυνατόν να υπάρξει επιπλέον εκπαιδευτικός στο σχολείο καθώς ο αριθμός των 19 μαθητών κάθε άλλο παρά μικρός είναι και για την καλύτερη λειτουργία του σχολείου και μάθησης θα κινηθεί προς την κατεύθυνση λύσης που θα αποσυμφορήσει το εκπαιδευτικό έργο του ενός και μόνο μέχρι στιγμής  εκπαιδευτικού με την στελέχωση ενός ακόμη δασκάλου.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΡΚΑΔΙΩΤΙΣΣΑ: ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡ ΜΟΝΟΘΕΣΙΑ

Να σημειωθεί πάντως ότι από την  πλευρά του ο κ. Ανδρέας Σπυριδάκης, έχει βρει τη συνταγή διδασκαλίας των μαθητών διαφορετικών τάξεων , αποκαλύπτοντας ότι οι τάξεις είναι χωρισμένες σε ομάδες και την ώρα που διδάσκει τους μεν , οι δε κάνουν ασκήσεις ενώ όλοι μαζί κάνουν γυμναστική.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη- Victor Κουμαντάκης

φωτογραφίες :Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια