default-image

Η Microsoft Ελλάδας η κορυφαία θυγατρική, παγκοσμίως

Επιστήμη
Η Microsoft Ελλάδας η κορυφαία θυγατρική, παγκοσμίως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ως η κορυφαία θυγατρική παγκοσμίως, ανάμεσα σε χώρες συγκρίσιμου μεγέθους, βραβεύτηκε η ομάδα της Microsoft στην Ελλάδα για τις εξαιρετικές της επιδόσεις το προηγούμενο οικονομικό έτος.

Το βραβείο απονεμήθηκε από το διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Σάτια Ναντέλα και τον πρόεδρο της Microsoft Global International Ζαν-Φιλίπ Κουρτουά. Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο του Microsoft Global Exchange, της μεγαλύτερης ετήσιας εκδήλωσης που πραγματοποιείται στις ΗΠΑ, ενώ αποτελεί τη σημαντικότερη εσωτερική διάκριση που μπορεί να λάβει μία θυγατρική της εταιρείας.

Υπερήφανη γι' αυτή τη διάκριση δήλωσε η Πέγκυ Αντωνάκου, διευθύνουσα σύμβουλος της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, αφού για πρώτη φορά στα 24 χρόνια ύπαρξης της εταιρείας στη χώρα μας, η ελληνική ομάδα αναδείχτηκε ως κορυφαία, παγκοσμίως.

«Αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών και της αφοσίωσης όλων των εργαζομένων της εταιρείας που κάθε ημέρα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και είναι άλλη μία απόδειξη πως παγκόσμιες διακρίσεις και επιτυχίες μπορούν να υπάρξουν ακόμα κι όταν οι οικονομικές συνθήκες δεν είναι οι ιδανικότερες» τόνισε η κ. Αντωνάκου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News