default-image

Δείτε που βρέθηκε η κλεμμένη μηχανή μετά το ρεπορτάζ!

Κρήτη
Δείτε που βρέθηκε η κλεμμένη μηχανή μετά το ρεπορτάζ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θετική ήταν τελικά η κατάληξη στην αναζήτηση της κλεμμένης μοτοσυκλέτας από τις Μεσαμπελιές, πριν από μερικές ημέρες. Που βρέθηκε.

Το περιστατικό είχε λάβει χώρα τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας (5/9) κοντά στην οδό Ευμαθίου, με τον κλέφτη να βρίσκει τρόπο για να αποσπάσει το δίκυκλο.

Όπως είχε πει ο ιδιοκτήτης στο neakriti.gr: "[...] κάποια στιγμή είχα χάσει τα κλειδιά και ενδεχομένως να τα έχει βρει. Γιατί όπως ενημερώθηκα και από την Αστυνομία είναι αρκετά δύσκολο να κλέψεις το συγκεκριμένο μηχανάκι."

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΝΑΖΗΤΑ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Μάλιστα, αργότερα κάνοντας προσωπική έρευνα, βρήκε σε κάμερα ασφαλείας καταστήματος της περιοχής, την στιγμή που ο κλέφτης οδηγεί το μηχανάκι και εξαφανίζεται!

Που βρέθηκε;

Καλά ήταν τελικά τα νέα για τον νεαρό Ηρακλειώτη ο οποίος λίγες ώρες μετά το ρεπορτάζ του neakriti.gr βρήκε ξανά τη μηχανή του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, γνωστό σε αυτόν πρόσωπο τον ειδοποίησε ότι είδε μια μοτοσυκλέτα που μοιάζει με τη δική του και κατά πάσα πιθανότητα είναι αυτή, στο νέο Κοιμητήριο στην περιοχή του Άη Γιάννη.

Ο ίδιος μετέβη στο σημείο και επιβεβαίωσε ότι όντως ήταν αυτό το δίτροχο, βρίσκοντας το με μικροκαταστροφές αλλά ευτυχώς πλήρως λειτουργικό. Τέλος καλό όλα καλά, με τον κλέφτη να μην καταφέρνει τελικά να ολοκληρώσει το έργο του, όπου σε πολλές περιπτώσεις είναι η πλήρης αποσυναρμολόγηση του οχήματος και η πώλησή του για ανταλλακτικά.

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News