default-image

Πριμ στον Εργοτέλη και φιλικό με Ερμή Ζ.

Ποδόσφαιρο
Πριμ στον Εργοτέλη και φιλικό με Ερμή Ζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Εργοτέλη για τη νίκη στον Κορυδαλλό επί της Προοδευτικής που επιβραβεύτηκε με πριμ 2.500 ευρώ από τον πρόεδρο Γιώργο Βρέντζο.

Εν τω μεταξύ το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με τον Ερμή Ζωνιανών στις 17:30 στην Τύλισο.

Εν τω μεταξύ με ανακοίνωση της η διοίκηση ευχαριστεί την ομάδα της Προοδευτικής για τη φιλοξενία. Αναλυτικότερα:

«Η διοίκηση του Εργοτέλη ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ θερμά την Προοδευτική, διοίκηση και φιλάθλους, για την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας.

Είναι αλήθεια ότι, παρά τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης της Προοδευτικής, ήμασταν αρκετά ανήσυχοι για την ατμόσφαιρα του χτεσινού αγώνα. Όμως οι άνθρωποι της ομάδας του Κορυδαλλού, με μπροστάρηδες τον Βασίλη Κατσαρό και τον Νίκο Λεμονή, μας έδειξαν πόσο λάθος είχαμε και πόσο μεγάλο σωματείο είναι η Προοδευτική.

Η ευγένεια κι η φιλοξενία φαίνονται στις δύσκολες στιγμές κι όχι στα εύκολα. Όταν κερδίζεις, μπορείς άνετα κι εκ του ασφαλούς να το παίζεις καλός και φιλόξενος. Αξία έχει να το δείχνεις κι όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά για σένα, τότε είσαι πραγματικός κύριος και λεβέντης. Κι η Προοδευτική απέδειξε (και) χτες ότι διοικείται από ΚΥΡΙΟΥΣ και ΛΕΒΕΝΤΕΣ!

Μέσα απ' την καρδιά μας, ευχόμαστε στην Προοδευτική, το ιστορικό αυτό και φίλο σωματείο με το ένδοξο παρελθόν κι απ' ότι φάνηκε χτες και με λαμπρό μέλλον, να πετύχει τους στόχους της τη φετινή χρονιά. Τους περιμένουμε στο 2ο γύρο να τους ανταποδώσουμε την ΑΨΟΓΗ φιλοξενία. Έως τότε, να 'ναι γεροί, δυνατοί και τυχεροί!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News