default-image

Πανελλήνια ρεκόρ και προκρίσεις στους τελικούς

Σπορ
Πανελλήνια ρεκόρ και προκρίσεις στους τελικούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπουδαία εμφάνιση με πρόκριση και πανελλήνιο ρεκόρ για τον Μιχάλη Σεΐτη στα προκριματικά των 200 μέτρων των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο.

Ο Ροδίτης πρωταθλητής, κατετάγη 4ος στην δεύτερη προκριματική σειρά με 22.45 και με τον 7ο καλύτερο χρόνο θα δώσει το «παρών» στον αυριανό τελικό.

Εκτός των άλλων, ο Σεΐτη κατέβασε ακόμη περισσότερο το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ που ήταν 22.58 από τις 11 Ιουνίου 2016 στην Ιταλία.

Όπως και το πρωί έτσι και στους απογευματινούς τελικούς, οι Γιώργος Σφαλτός και Γεράσιμος Λιγνός κατάφεραν να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τα πανελλήνια ρεκόρ στα 100μ. πρόσθιο SB5 και SB13 αντίστοιχα.

Ο Σφαλτός ο οποίος ήταν 6ος στον τελικό, κάλυψε την απόσταση σε 1:40.05 και βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ από τα πρωϊνά προκριματικά που ήταν 1:40.17.

Όσον αφορά στον Λιγνό, ο οποίος το πρωί με επίδοση 1:14.25 είχε κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ του Ταϊγανίδη, στον τελικό ήταν ακόμη πιο γρήγορος και με 1:13.68 κατέλαβε την 6η θέση.

Στο μικρό τελικό η Εθνική μπότσια

Στα μικρό τελικό των ζευγαριών BC3 του μπότσια θα λάβει μέρος η ελληνική ομάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Οι Γρηγόρης Πολυχρονίδης, Νίκος Πανανός και Άννα Ντέντα, ηττήθηκαν με 6-1 στα ημιτελικά από την Κορέα.

Η ελληνική ομάδα, που είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο πριν τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο, θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο σήμερα απέναντι στη Σιγκαπούρη,. από την οποία είχαν ηττηθεί με 3-2 στον όμιλο.

Πηγή: ΑΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News