default-image

Αποθέωση για Κορακάκη στην Τούμπα

Ποδόσφαιρο
Αποθέωση για Κορακάκη στην Τούμπα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κορακάκη ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη να την βραβεύουν στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Εν μέσω αποθέωσης από τους φιλάθλους του «δικεφάλου», η χρυσή ολυμπιονίκης παρέλαβε μία τιμητική πλακέτα, με τον ισχυρό άνδρα των «ασπρόμαυρων» να εκφράζει μετά τη βράβευση την πρόθεσή του να είναι στο πλευρό της Ελληνίδας πρωταθλήτριας από δω και πέρα.

«Είμαστε ευτυχισμένοι που η Ελλάδα κατάφερε να αναδειχτεί σ' αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαστε διπλά ευτυχισμένοι που αυτό το κορίτσι είναι δικό μας, από τη Θεσσαλονίκη και φίλαθλος του ΠΑΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιβάν Σαββίδης προσθέτοντας ότι: «Είπα στην Άννα ότι από δω και πέρα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Εμείς θα λύσουμε όλα τα προβλήματα».

Από την πλευρά της με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη της η Άννα Κορακάκη, αφού ευχαρίστησε τον σύλλογο για τη βράβευσή της ευχήθηκε στον ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

«Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, από καρδιάς, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για αυτή τη βράβευση που γίνεται στο γήπεδο της ομάδας μας. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σε αυτό το ιστορικό γήπεδο. Με αφορμή την σημερινή πρεμιέρα, θέλω να ευχηθώ ολόψυχα στον ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ευχαριστώ πολύ και τον Παναιτωλικό, του εύχομαι καλή επιτυχία» επισήμανε στις δηλώσεις της η χρυσή Ολυμπιονίκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News