default-image

Εντυπωσιακός ΠΑΟΚ... μόνο 2-1 τον Παναιτωλικό

Ποδόσφαιρο
Εντυπωσιακός ΠΑΟΚ... μόνο 2-1 τον Παναιτωλικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήταν στιγμές που ο ΠΑΟΚ σήμερα στην Τούμπα... έκρυβε τη μπάλα και έτσι η νίκη με 2-1 επί του Παναιτωλικού είναι... φτωχή για να καταδείξει την πλήρη εικόνα του αγώνα.

Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ με αυτό το τρίποντο έσβησε την περσινή τιμωρία του -3 και έχει πλέον... μηδέν βαθμούς στην Σούπερ Λίγκα.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 2' με τον Μπίσεσβαρ μετά από τραγικό λάθος του Μύγα ενώ στο 27' Γκάρι Ροντρίγκες και Αθανασιάδης συνδυάστηκαν πανέμορφα, με τον εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι να «εκτελεί» τον Κυριακίδη για το 2-0. Αρκετές φάσεις για περισσότερα γκολ έχασε ο ΠΑΟΚ ενώ στη μοναδική του αμυντική αδρανεια, στο 91ο λεπτό, ο Παναιτωλικός μείωσε στο τελικό 2-1 με σκόρερ τον Ουάρντα.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Μάτος, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Τσίμιροτ (83' Πέλκας), Μπίσεσβαρ (67' Σάχοφ), Ροντρίγκες, Τζάλμα Κάμπος, Αθανασιάδης (68' Φ. Περέιρα).

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Τσοκάνης, Κούσας, Χαντακιάς, Μύγας (78' Μουνιόζ), Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Ουάρντα, Φερέιρα (46' Λεντέσμα), Τομανέ, Μαρκόφσκι (60' Κλέσιο).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News