default-image

Χόρευε στη βροχή ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ποδόσφαιρο
Χόρευε στη βροχή ο ΠΑΣ Γιάννινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο άνετη νίκη σίγουρα δεν περίμενε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ Γιάννινα, που... χορεύοντας στη βροχή διέλυσε τον Ατρόμητο με 3-0 και έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της συνέχεια. Πολύ κακό πρόσωπο, ειδικά στην άμυνα, έδειξαν οι ηττημένοι.

Ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 9' ο Ακόστα έκανε το 1-0 με πέναλτι. Με τον αέρα του γκολ, συνέχισε να είναι επικίνδυνος και στο 41' ο Μαμπουλού εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα του Ατρομήτου, έστρωσε την μπάλα στον Κόντε και εκείνος έκανε το 2-0.

Ανάλογη ήταν η συνεργασία και στο 57', όταν ο Μαμπουλού μέσα στην περιοχή γύρισε την μπάλα στον αμαρκάριστο στο ύψος της μικρής περιοχής, Κόντε και ο Ισπανός δεν είχε παρά να τη σπρώξει στα δίχτυα για το 3-0.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Ναδάλες (76' Κούτρης), Σκόνδρας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Κοζορώνης, Γιάκος (69' Δώνης), Ακόστα, Κόντε (71' Ζάιρο), Μαμπουλού

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Μπίτολο (63' Κοντοές), Μπάγκα, Ούμπιντες, Λε Ταλέκ, Τόνσο, Ζησόπουλος, Ντιγκινί (70' Παπαδόπουλος Δ.), Κιβρακίδης, Βασιλείου (55' Μπρίτο), Λαζαρίδης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News