default-image

Με τιμή η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παντελεήμονα

Κρήτη
Με τιμή η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παντελεήμονα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μεγαλοπρέπεια, τιμή, ρίγη συγκίνησης και βαθιάς πίστης υποδέχτηκαν χθες το απόγευμα από την Ιερά Μονή Παναχράντου στην Άνδρο, στο Μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα Φόδελε, την Τιμία Κάρα του Αγίου Παντελεήμονα, δεκάδες πιστοί, εκπρόσωποι της εκκλησίας, της αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι των σωμάτων Ασφαλείας.

Ο διοικητής του Α.Τ. Περιφέρειας Ηρακλείου συνόδευσε την Τιμία Κάρα με τον ηγούμενο της Μονής Παναχράντου π. Ευδόκιμο μέχρι την Μονή όπου την υποδέχτηκε εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου Κρήτης ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής κ. Μεθόδιος Βερνιδάκης.

Το "παρών", εκτός από τους δεκάδες πιστούς έδωσαν ο περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Κων/νος Μαμουλάκης, εκπρόσωπος του διοικητή της Σ.Ε.Α.Π Ηρακλείου με άγημα τιμής και ο διοικητής του radar του Βασιλικού.

Η Τιμία Κάρα θα παραμείνει στην Μονή του Αγίου Παντελεήμονος στο Φόδελε μέχρι την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και οι πιστοί θα μπορούν να προσκυνήσουν από τις 7 το πρωί καθημερινά μέχρι και τις 12 τα μεσάνυχτα, ενώ κατά την διάρκεια της παραμονής της στη Μονή καθημερινά θα τελούνται Ιερές Ακολουθίες.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News