default-image

Υγεία και η ομορφιά με σύμμαχο το φαρμακοποιό μας

Κρήτη
Υγεία και η ομορφιά με σύμμαχο το φαρμακοποιό μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υγεία και η ομορφιά, με σύμμαχο το φαρμακοποιό και την ασφαλή χρήση φαρμάκων είτε καλλυντικών βρέθηκαν στο επίκεντρο των εργασιών της ετήσιας διημερίδας του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Κρήτης και Δωδεκανήσου, η οποία έφερε στο προσκήνιο μια νέα πρωτοποριακή οπτική για τα ελληνικά δεδομένα.

Η ανοικτή επικοινωνία με το κοινό αποτελεί μια σημαντική καινοτομία, όπως επεσήμανε και ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου που βρέθηκε στο Ηράκλειο προσκεκλημένος του ΣΥΦΑΚ.

Στο πλούσιο επιστημονικό και ενημερωτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων, με προσκεκλημένους ομιλητές όπως ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, συγκαταλέγονται ζητήματα όπως η αξία της έγκαιρης διάγνωσης των ασθενειών, αλλά και της συνεργασίας γιατρών -φαρμακοποιών, με στόχο τη σωστή ενημέρωση των πολιτών που είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις ανοικτές ομιλίες οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο κινηματοθέατρο Αστόρια.

Παράλληλα βρισκόταν σε εξέλιξη και εξειδικευμένες εισηγήσεις ομιλητών με αποδέκτες τους φαρμακοποιούς μέσα από τις οποίες παρουσιάστηκαν τρόποι αναβάθμισης της λειτουργίας των φαρμακείων.

Ταυτόχρονα εκατοντάδες πολίτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν περίπτερα γνωστών εταιριών φαρμάκων και άλλων σκευασμάτων, τα οποία είχαν στηθεί στο χώρο της πλατείας Ελευθερίας.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News