default-image

Απίστευτο! Τουρίστες χάνουν την πτήση τους εξαιτίας διένεξης

Κρήτη
Απίστευτο! Τουρίστες χάνουν την πτήση τους εξαιτίας διένεξης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι 4 επιβάτες της πτήσης για Γερμανία από το Ηράκλειο, όταν άκουσαν πως δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν για τον προορισμό τους αν και κρατούσαν τα εισιτήρια στα χέρια τους.

Κι αυτό  λόγω μιας διένεξης στο αεροδρόμιο Ηρακλείου που ούτε λίγο ούτε πολύ σύμφωνα με την οικογένεια των επιβατών, χαρακτηρίστηκε αρχικά από τη διευθύντρια της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας και μετά τον πιλότο της πτήσης, ως βίαιο περιστατικό και οι 4 επιβάτες ανεπιθύμητοι.

Ο κ. Ανδρέας Σκουλάς πατέρας της γυναίκας που ταξίδευε με την κόρη της, έναν ακόμη εγγονό του και μια φίλη τους, δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει ότι συνέβη ενώ τονίζει ότι όλα ξεκίνησαν όταν υπάλληλος του αεροδρομίου αν και είχε επιτρέψει την είσοδο μέσα στο κτίριο στους δύο πρώτους επιβάτες, υπέδειξε μια άλλη πύλη εισόδου για τις δύο κοπέλες της παρέας, που φορτωμένες  με τις αποσκευές τους, αρνήθηκαν να τον υπακούσουν, ξεκινώντας τη λογομαχία.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν στη διένεξη ενεπλάκησαν και οι υπόλοιποι επιβάτες και συνοδοί αλλά και η υπεύθυνη της γερμανικής εταιρείας. Μάλιστα δεν τους επέτρεψαν καν να ζυγίσουν τις αποσκευές τους, ενώ στις 11 περίπου το βράδυ άκουσαν την πτήση τους να φεύγει ενώ οι ίδιοι παρέμεναν πίσω.

Για να καταφέρουν να ταξιδέψουν 24 ώρες μετά και σε άλλο αεροδρόμιο της Γερμανίας. Και με κίνδυνο εκτός από την ταλαιπωρία, να έχουν πρόβλημα με σχολεία και την εργασία τους, η τετραμελής παρέα, χρειάστηκε να εκδώσει νέα εισιτήρια και να καταβάλει επιπλέον 850 ευρώ, χρήματα που όπως τόνισε ο κ. Σκουλάς σκοπεύουν να ζητήσουν πίσω από την γερμανική εταιρεία, αν και εκείνο που τον ενόχλησε περισσότερο ήταν η συμπεριφορά απέναντι σε μια γυναίκα, δύο νεαρές και ένα ανήλικο αγόρι που ταλαιπωρήθηκαν απίστευτα και μάλιστα άδικα όπως ο ίδιος τονίζει.

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραΐτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News