Ειδήσεις

Ανατροπή στο θέμα του ειδικού φρουρού που σκότωσε ομογενή

Ανατροπή στα στοιχεία της υπόθεσης με τον τραγικό θάνατο ενός 33χρoνου ομογενή από το Καζακστάν από το όπλο ενός Ειδικού Φρουρού στην Καλλιθέα, το οποίο - σύμφωνα με τον ίδιο - εκπυρσοκρότησε.

Ανατροπή στα στοιχεία της υπόθεσης που απασχόλησε την Παρασκευή το πανελλήνιο με τον τραγικό θάνατο ενός 33χρoνου ομογενή από το Καζακστάν από το όπλο ενός Ειδικού Φρουρού στην Καλλιθέα, το οποίο - σύμφωνα με τον ίδιο - εκπυρσοκρότησε.

Σύμφωνα με τους γείτονες, ο 30χρονος Ειδικός Φρουρός δεν είχε δώσει πότε δικαίωμα στην πολυκατοικία, ήταν πάντα ευγενικός και χαιρετούσε όλους τους ένοικους. Από την άλλη μεριά σύμφωνα με το protothema.gr, οι ένοικοι αναφέρουν για τον 33χρονο ομογενή πως είναι άνθρωπος περίεργος και σχεδόν καθημερινά ήταν μεθυσμένος ή είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΟΜΟΓΕΝΗ

"Δημιουργούσε επεισόδια ο ομογενής"

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τους ένοικους της πολυκατοικίας, ο 33χρονος ομογενής χτυπούσε την γυναίκα του και δημιουργούσε φασαρίες ενώ τις ώρες κοινής ησυχίας άκουγε δυνατά μουσική.

Όλα ξεκίνησαν την Πέμτπη, όταν ο 30χρονος Ειδικός Φρουρός, αφού άκουσε φασαρία από το διαμέρισμα του 33χρονου, πήγε και του έκανε παρατήρηση καλώντας και το 100. Την επόμενη μέρα το απόγευμα, εκνευρισμένος ο 33χρονος ομογενής ανέβηκε στον πρώτο όροφο στο διαμέρισμα του 30χρονου Ειδικού Φρουρού να του κάνει φασαρία. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, κρατούσε μαχαίρι και πήγε βρίζοντας στην πόρτα του και την χτυπούσε.

Υποστηρίζει ότι εκπυρσοκρότησε το όπλο

Οι δύο άνδρες δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια και, μέσα στη συμπλοκή, σύμφωνα με την κατάθεση του, ο 30χρονος ειδικός φρουρός πήρε το υπηρεσιακό του όπλο για να εκφοβίσει τον ομογενή και το όπλο εκπυσοκρότησε - όπως πάντα υποστηρίζει ο αστυνομικός- σκοτώνοντας τον 33χρονο άντρα.

«Ο αστυνομικός είναι πολύ καλός άνθρωπος, ενώ ο άλλος όλη μέρα έκανε φασαρία. Μια μέρα κατέβηκα στο ισόγειο και είδα εδώ πολύ αίμα, ο Καζακστανος είχε δείρει την γυναίκα του, και δεν ξέρω αν είναι σύζυγος του η σύντροφος του. Κάθε μέρα ήταν φτιαγμένος, τα μπέρδευε, έπινε μπύρα μετά τσίπουρο. Ο αστυνομικός είναι πολύ ευγενικός, μιλάμε κάθε μέρα και με χαιρετάει. Δεν υπάρχει κάνεις που να μιλήσει άσχημα για τον αστυνομικό. Εχθές πήγε στο σπίτι του αστυνόμου, ο Καζακστανος με ένα μαχαίρι και χτυπήθηκαν με μπουνιές, έτσι άκουσα. Αυτά ξέρω εγώ» είπε ένας ένοικος που ήξερε και τα δυο πρόσωπα στην πολυκατοικία.

Σχόλια