default-image

Τα νέα δεδομένα για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ποδόσφαιρο
Τα νέα δεδομένα για τη Ρεάλ Μαδρίτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι γίνεται στη Ρεάλ Μαδρίτης με τα νέα δεδομένα; Το έμψυχο δυναμικό της πρώτης ομάδας αυτήν τη στιγμή απαρτίζεται από 25 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι τρεις τερματοφύλακες, οκτώ αμυντικοί, οκτώ μέσοι και έξι επιθετικοί/εξτρέμ.

Οι δυνατότητες του συγκεκριμένου ρόστερ έγιναν ορατές την περσινή σεζόν, όταν παρά την αλλαγή προπονητή μεσούσης της περιόδου, έφτασαν μέχρι την κατάκτηση του Champions League κι εν τέλει διεκδίκησαν το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος.

Εξάλλου, ακόμα και ο Φλορεντίνο Πέρεθ άφησε κατά μέρους τις παράλογες σπατάλες περασμένων ετών και διεκδίκησε μόνο τον Πολ Πογκμπά φέτος το καλοκαίρι (και αυτόν με λογικά ποσά, γι' αυτό και τον έχασε), παρότι γνώριζε ότι κρεμόταν πάνω από το "Σαντιάγο Μπερναμπέου" η "δαμόκλειος σπάθη" της FIFA.

Η ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μεταγραφικής σεζόν βρήκε τον Ζινεντίν Ζιντάν να ενισχύεται μόνο με επιστροφές. Ο πολυσύνθετος και ταλαντούχος 21χρονος Μάρκο Ασένσιο, ο αναπληρωματικός μπακ Φάμπιο Κοεντράο και ο Βραζιλιάνος μέσος Λούκας Σίλβα επέστρεψαν από δανεισμούς, ο 23χρονος επιθετικός Μαριάνο Ντίας προωθήθηκε από την Καστίγια και φυσικά ο Άλβαρο Μοράτα γύρισε έναντι 30.000.000 ευρώ στην ισπανική πρωτεύουσα μετά από δύο παραγωγικά χρόνια στη Γιουβέντους.

Ήδη ο Ασένσιο τα πηγαίνει περίφημα στη θέση του τραυματία Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ ο Μαριάνο κάνει εμφανίσεις ως αλλαγή. Κοεντράο και Σίλβα δεν προορίζονται για βασικοί και συμπληρώνουν τον πάγκο, ενώ ο Μοράτα προς το παρόν αντικαθιστά τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος πιθανότατα να ξαναπάρει φανέλα βασικού όταν επιστρέψει στην απαιτούμενη φυσική κατάσταση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News