default-image

Νέα τερτίπια του καιρού

Κρήτη
Νέα τερτίπια του καιρού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τον καύσωνα στην… βροχή. Οι μεταπτώσεις του καιρού συνεχίζονται αφού σύμφωνα πάντα με τους μετεωρολόγους έρχεται νέα αλλαγή σκηνικού.

Το Σάββατο ο καιρός είναι συννεφιασμένος στο Ηράκλειο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός παραμένει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 25 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Πιθανότητα βροχής την Κυριακή

Για την Κυριακή 11/9 στο Ηράκλειο σύμφωνα με το meteo.gr προβλέπεται αίθριος καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

 Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός παρουσιάζει το ίδιο σκηνικό, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Στις 21:00 της Κυριακής υπάρχει μικρή πιθανότητα ασθενούς βροχόπτωσης.

Συννεφιά και υγρασία στα Χανιά

Αρκετά συννεφιασμένος ο καιρός στα Χανιά το Σάββατο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός παρουσιάζει το ίδιο σκηνικό, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που αγγίζει τους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για την Κυριακή 11/9 αίθριος καιρός με υγρασία και σποραδικές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός παραμένει αμετάβλητος, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News