Ειδήσεις

Το 2019 "έρχεται" το πλυντήριο που θα μας διπλώνει τα ρούχα!

Πρωτοποριακά gadgets που αναμένεται να κυκλοφορήσουν το 2019 και να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη, παρουσιάστηκαν στη φετινή έκθεση τεχνολογίας IFA.

Πρωτοποριακά gadgets που αναμένεται να κυκλοφορήσουν  το 2019 και να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη, παρουσιάστηκαν στη φετινή έκθεση τεχνολογίας IFA.

Από τηλεοράσεις με τεχνολογία κυρτής οθόνης μέχρι φουτουριστικό εξοπλισμό εικονικής πραγματικότητας, η φετινή έκθεση τεχνολογίας IFA έχει να προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από gadgets και νέες πρωτοποριακές συσκευές.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η οποία ολοκληρώθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου, παρουσιάστηκαν διάφορα προϊόντα, μεταξύ των οποίων κάποια είναι έτοιμα για κυκλοφορία, ενώ άλλα θα χρειαστούν κάποιο ακόμα χρονικό διάστημα έως ότου τελειοποιηθούν.

Όπως το πλυντήριο πολύ γνωστής εταιρίας, το οποίο όχι μόνο πλένει και στεγνώνει τα ρούχα αλλά έχει τη δυνατότητα και να τα διπλώνει. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η συσκευή θα είναι έτοιμη να κατακλύσει την αγορά το 2019. Παράλληλα, άλλος μεγάλος κολοσσός, αναπτύσσει ένα ρομπότ, το «Laundroid», το οποίο θα λάβει ειδική «εκπαίδευση» προκειμένου να διπλώνει τα πλυμένα ρούχα.

Παράλληλά, η ίδια εταιρία, έχει αναπτύξει μια συσκευή η οποία εξαλείφει τις άσχημες οσμές από τα ρούχα. Πρέπει να το παραδεχτούμε ότι είναι εκνευριστικό όταν βγαίνουμε σε μια ταβέρνα να φάμε και μετά τα ρούχα μας έχουν ποτίσει με τη μυρωδιά όλων των φαγητών του καταλόγου. Το πλυντήριο αυτό, λοιπόν, θα παρέχει τη δυνατότητα απλά να βάζουμε μέσα τα ρούχα και χωρίς να κάνει πλύση, να εξαφανίζει τις άσχημες οσμές με τη λειτουργία «sensoFresh».

Πηγή:Protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια