Ειδήσεις

«Ταξιδεύει» ξανά Ουκρανία η Eurovision

Μετά από αρκετές συζητήσεις, αποφασίστηκε η επόμενη διοργάνωση της Eurovision να πραγματοποιηθεί, για άλλη μια φορά, στο Κίεβο.

Μετά από αρκετές συζητήσεις, αποφασίστηκε η επόμενη διοργάνωση της Eurovision να πραγματοποιηθεί, για άλλη μια φορά, στο Κίεβο.

Μετά από 6 συνεχόμενες αναβολές, η επόμενη διοργάνωση για το 2017, που η Ουκρανία έχει λάβει εντολή για να ετοιμάσει μετά την νίκη της Jamala, θα διεξαχθεί στην πόλη του Κιέβου, εκεί που το 2005 η Έλενα Παπαρίζου έφερε τη νίκη στη χώρα μας με το "My Number One" των Χρήστου Δάντη και Ναταλίας Γερμανού.

Μετά από τα ευτράπελα που έγιναν όλο το καλοκαίρι, σχετικά με τις 6 πόλεις (που στην πορεία έγιναν 3 και μετά 2) και που κονταροχτυπήθηκαν μεταξύ τους για το ποια τελικώς θα είναι η τυχερή που θα υποδεχτεί τον προσεχή Μάιο τους Ευρωπαίους φαν, σήμερα πριν από λίγα λεπτά και με την προγραμματισμένη ώρα της ανακοίνωσης ακόμα κι αυτή να μην έχει τηρηθεί από τους υπεύθυνους, τελικώς το μυστήριο λύθηκε.

Η καρδιά της μουσικής θα χτυπήσει και πάλι στο Κίεβο που θεωρήθηκε ως το πιο.. "έτοιμο", παρόλο που όλα έδειχναν την Οδησσό.

Μια διοργάνωση που όπως επισημαίνουν και οι φαν της, δεν έχει ξεκινήσει και με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς υπήρξε μεγάλη αργοπορία στην ανακοίνωση της πόλης, μεγάλες καθυστερήσεις στην προετοιμασία και στα έργα μιας που χάθηκε ήδη πολύτιμος χρόνος και διάφορα ευτράπελα συνοδευόμενα με ένα όργιο φημών, καθώς και ένας πόλεμος ανακοινώσεων διοργανωτών και EBU, που ευχή όλων είναι να μην επηρεάσουν τελικώς την διεξαγωγή του δημοφιλέστερου μουσικού γεγονότος της Ευρώπης την επόμενη χρονιά, που ευελπιστούν να είναι παρούσα και η χώρα μας εκεί

Ο διαγωνισμός θα γίνει στο International Exhibition Center 13.000 θέσεων στο κέντρο της πόλης στις 9,11 και 13 Μαΐου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια