Ειδήσεις

Που εντοπίστηκε η 49χρονη μητέρα που αγνοείτο

Τέλος στην αγωνία της οικογένειας της 49χρονης γυναίκας που ζει στα Χανιά και τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από την Τρίτη. Η Αργυρούλας Καραντώνα , μητέρα τριών παιδιών, εντοπίστηκε λίγο αφότου δόθηκε και επισήμως σήμα εξαφάνισης.

Εντοπίστηκαν τα ίχνη της 49χρονης Αργυρούλας Καραντώνα από τα Χανιά, τα οποία είχαν χαθεί από την περασμένη Τρίτη. Η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου στην Αθήνα και περίμενε την οικογένειά της προκειμένου να την παραλάβει.

Η αίσια εξέλιξη έχει ανακουφίσει την οικογένειά της, που τα τελευταία 24ωρα έδινε έναν αγώνα προκειμένου να τη βρει.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΩΣ "ΟΔΗΓΗΣΑΝ" ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ 49ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Οι πληροφορίες την ήθελαν από την αρχή-όπως έγραψε το neakriti.gr- να έχει ταξιδέψει από το Ηράκλειο προς τον Πειραιά με το πλοίο της γραμμής.

Ωστόσο, κάποια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει είχαν ενεργοποιήσει τους πάντες, καθώς υπήρχαν φόβοι για τη ζωή της.

Ταξίδεψε στην Αθήνα

Η 49χρονη ταξίδεψε απο Ηράκλειο για Αθήνα αφού εμφανίστηκε στις λίστες των επιβατών που ταξίδευαν απο Ηράκλειο με το πλοίο της γραμμής για τον Πειραιά  το βράδυ της Τρίτης από Ηράκλειο προς Πειραιά.

Η γυναίκα ταξίδεψε ωστόσο χωρίς το αυτοκίνητο του συνεταίρου της  με το οποίο και φαίνεται να εξαφανίστηκε. Γεγονός όπως αποδεικνύεται που επιβαιώνεται και από τις δηλώσεις του κ. Αποστολάκη στο neakriti.gr ότι το αυτοκίνητο της είχε εντοπιστεί στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Σχόλια