default-image

ΝΔ: Συμφωνία Αλήθειας στη Βόρεια Ελλάδα

ΝΔ: Συμφωνία Αλήθειας στη Βόρεια Ελλάδα

Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας κυριολεκτικά δεν θα αφήσουν καμία περιοχή της Βορείου Ελλάδας "απάτητη", όπως φαίνεται από το εκτεταμένο πρόγραμμα των ομιλιών και των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν με την ευκαιρία της επίσκεψης στελεχών της Ν.Δ. στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και της ομιλίας του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη,

Οι επισκέψεις καλύπτουν και τους  15 νομούς των Περιφερειών Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και Δυτικής Μακεδονίας.

Πενηνταπέντε Βουλευτές και δεκάδες στελέχη της ΝΔ (Συντονιστές, Τομεάρχες, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, Επικεφαλής Γραμματειών κ.α.) θα επισκεφθούν όλους τους νομούς της Β. Ελλάδας από τη Δευτέρα 12  έως και την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου με κορύφωση την ομιλία του Προέδρου της ΝΔ  το Σάββατο, το βράδυ στο Βελλίδειο, με κεντρικό μας στόχο να μεταδώσουν το μήνυμα της «Συμφωνίας Αλήθειας της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα».

Θα γίνουν περισσότερες από 50 επισκέψεις σε πρότυπες αγροτικές συνεταιριστικές μονάδες στη Βόρεια Ελλάδα, περισσότερα από 15 τμήματα ΑΕΙ, ΤΕΙ και ερευνητικά ιδρύματα, περισσότερες από 50 μονάδες καινοτομίας και επιτυχημένες επιχειρήσεις στον κλάδο της νεανικής επιχειρηματικότητας, καθώς και περί τις 40 δομές κοινωνικής αλληλεγγύης σε συνέχεια της δράσης "Κανένας στο Περιθώριο".

Την ίδια ώρα οι 13 Γραμματείες του Κόμματος και το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής  έχουν προγραμματίσει σειρά εκδηλώσεων - συζητήσεων, αλλά και επισκέψεις κλιμακίων με περισσότερους από 40 κοινωνικούς, παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος της ΝΔ, όπως αναφέρει ο γραμματέας του κόμματος και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης είναι "μέσα από αυτές τις δράσεις  είναι να αναδειχθεί η σημασία που έχουν στην παραγωγή υπεραξίας και πλούτου στις τοπικές κοινωνίες η έρευνα, η καινοτομία, η εξωστρέφεια και η αριστεία, αλλά και να στείλουμε το μήνυμα ότι χρειάζεται ένα κλίμα στο οποίο να μπορούν να κινητοποιηθούν οι δημιουργικές δυνάμεις του τόπου και να αξιοποιηθούν οι ενδογενείς και κυρίως οι τοπικές αναπτυξιακές δυνατότητες".

>>>ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ<<<

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News