default-image

Συγχαρητήρια από παντού για το Μανώλη Στεφανουδάκη

Κρήτη
Συγχαρητήρια από παντού για το Μανώλη Στεφανουδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την μεγάλη επιτυχία του Μανώλη Στεφανουδάκη ακολούθησε "βροχή" από συγχαρητήρια τηλεγραφήματα για τον άθλο του.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ:

«Με την άνοδό σας στο πιο ψηλό Ολυμπιακό βάθρο, και μάλιστα με κορυφαία επίδοση, αποδείξατε, με τον πιο εμβληματικό τρόπο, την δύναμη της Ελληνικής ψυχής και την διαχρονική και γνήσια αφοσίωσή της στο Ολυμπιακό Πνεύμα και Ιδεώδες. Θερμά συγχαρητήρια».

>>: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΘΛΟ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ Πρωθυπουργός

"Ο Μανώλης Στεφανουδάκης μας κάνει ξανά περήφανους με το χρυσό στον ακοντισμό" αναφέρει ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο twitter για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον ακοντισμό στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Πρόεδρος ΝΔ

«Ακόμη πιο ψηλά η Ελλάδα στο Ρίο με τον Μανώλη Στεφανουδάκη. "Χρυσός" Μανώλης» έγραψε στο twitter του ο πρόεδρος της ΝΔ .

"Με την σημαντικότατη αυτή διάκρισή του μας έκανε υπερήφανους για μια ακόμη φορά και μας απέδειξε πως η ισχυρή δύναμη της θέλησης αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για την επίτευξη των στόχων μας".

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

"Ο χάλκινος παραολυμπιονίκης του Λονδίνου στον ακοντισμό, κατηγορίας F53/54, Μανώλης Στεφανουδάκης, μας έκανε και πάλι περήφανους με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, πετυχαίνοντας, μάλιστα, νέο παραολυμπιακό ρεκόρ.Συγχαρητήρια στον 'Ελληνα παραολυμπιονίκη για τη σημερινή κορυφαία στιγμή της καριέρας του, αλλά και για τη διαρκή συστηματική προσπάθειά του, η οποία αποτελεί παράδειγμα για όλους".

Σωκράτης Βαρδάκης βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου

 "Ο Μανόλης Στεφανουδάκης έκανε για μια ακόμα φορά χαρούμενους όλους τους Έλληνες, χαρίζοντας στη χώρα μας το χρυσό μετάλλιο. Οι συντοπίτες του στη Κρήτη, έχουν ένα πρόσθετο λόγο να αισθάνονται ιδιαίτερα περήφανοι, καθώς σε μία ακόμα κορυφαία διοργάνωση, ο Μανόλης απέδειξε ότι δεν υπάρχει δεν μπορώ. Συνεχίζει να μας παραδίδει μαθήματα θέλησης και ζωής. Εύχομαι καλή συνέχεια και στους υπόλοιπους αθλητές μας στο Ρίο ".  

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ Γραμματέας ΠΕ.Ν.Δ  - Βουλευτής Ηρακλείου

«Σήμερα η Κρήτη και οι φίλοι του παραολυμπικονίκη Μανώλη Στεφανουδάκη  ξεχειλίζουν από περηφάνια. Μπράβο! Συνεχίζεις να δίνεις μαθήματα ήθους, συμπεριφοράς και αγωνιστικότητας. Θερμά συγχαρητήρια Μανώλη!»

Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης

"Όλοι οι Έλληνες και ιδιαίτερα οι Κρητικοί νιώθουμε μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια για την παγκόσμια διάκριση του συμπατριώτη μας αθλητή Μανώλη Στεφανουδάκη που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κορυφαία διοργάνωση των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο».

Ο περιφερειάρχης παράλληλα εύχεται καλή συνέχεια στο Μανώλη Στεφανουδάκη όπως και σε όλα τα μέλη της Ελληνικής αθλητικής Παραολυμπιακής αποστολής που συνεχίζουν τις προσπάθειες τους στα Ολυμπιακά αθλήματα.

Βασίλης Λαμπρινός Δήμαρχος Ηρακλείου

"Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς τον Μανώλη Στεφανουδάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς  Αγώνες του Ρίο. Είναι πάντα μεγάλη χαρά να βλέπεις έναν Έλληνα και μάλιστα έναν Κρητικό να κατακτά την κορυφή του κόσμου.

Ο καθημερινός αγώνας του  Στεφανουδάκη καθώς και όλων των αθλητών της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας στέλνει μηνύματα δύναμης και αποφασιστικότητας που ξεπερνούν την λάμψη ενός μεταλλίου. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε όλοι εμείς απέναντι τους είναι να τα ακούσουμε προσεκτικά, να διδαχτούμε από αυτά και να πράξουμε ό,τι περνάει  από το χέρι μας για να γίνει η ζωή και η καθημερινότητα τους ευκολότερη".

Συγχαρητήρια δέχτηκε και από το Δήμο Φαιστού , αθλητικούς συλλόγους και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News