default-image

12 έφηβοι "πίσω" από σεξουαλική επίθεση στη Γαλλία

Κόσμος
12 έφηβοι "πίσω" από σεξουαλική επίθεση στη Γαλλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκάρει η υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης στη Γαλλία. Μία ομάδα 12 εφήβων επιτέθηκαν σεξουαλικά σε δύο παντρεμένες γυναίκες στην Τουλόν της Γαλλίας και ακολούθως συγκρούστηκαν με τους συζύγους σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Οι 12 νεαροί περικύκλωσαν τις γυναίκες που φορούσαν σορτσάκια και άρχισαν να τις αποκαλούν «πόρνες», ενώ κάποιοι άλλοι τις καλούσαν να γδυθούν... «βγάλτε όλα, γδυθείτε πόρνες» φώναζαν.

Όταν οι σύζυγοί τους ζήτησαν το λόγο σύμφωνα με το protothema.gr , οι νεαροί τους επιτέθηκαν και συγκρούστηκαν μαζί τους. Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα ανήλικα παιδιά των δύο ζευγαριών, η παρουσία των οποίων δεν πτόησε ούτε στιγμή την ομάδα των νεαρών τραμπούκων.

Συνελήφθησαν έφηβοι

Δύο από τους 12, ηλικίας 17 και 19 ετών, εντοπίστηκαν από την αστυνομία και συνελήφθησαν, μετά από αξιοποίηση των καμερών ασφαλείας που έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή. Για τους υπόλοιπους 10 διεξάγεται έρευνα, ενώ ο Γάλλος εισαγγελέας εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα εντοπιστούν εντός των επόμενων 24ωρων.

Την ίδια στιγμή στη Γαλλία επιχειρούν να ποινικοποιήσουν το... μπουρκίνι και οποιοδήποτε ένδυμα αποκρύπτει ολόκληρο το σώμα, ανοίγοντας μία μεγάλη κουβέντα για το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να επιλέγει τι θα φορέσει στην παραλία, ή σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητά του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News