Ειδήσεις

Συνεργασία του Ρέθυμνο Cretan Kings με το Πανεπιστήμιο Κρήτης

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Ρεθυμνιώτικης ΚΑΕ, Ηρακλή Μανουκαράκη, με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης καθ. Οδυσσέα Ζώρα και τον Αντιπρύτανη Κωστή Σπανουδάκη, ώστε να ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέρειες για την σύναψη συμφώνου συνεργασίας. Το επόμενο διάστημα οι δύο πλευρές θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη τύπου για την ενημέρωση του κοινού και επισημοποίηση της συνεργασίας .

Η συνεργασία θα αφορά την δημιουργία ειδικής φοιτητικής κερκίδας με την ονομασία «ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ» όπου οι φοιτητές, το προσωπικό και οι καθηγητές του Πανεπιστήμιου Κρήτης θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν από κοντά δωρεάν την προσπάθεια της ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS στην φετινή Basket League στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη». Παράλληλα, στο ίδιο πλαίσιο, το Πανεπιστήμιο Κρήτης θα συμβάλει στο σημαντικό κοινωνικό έργο της CRETAN KINGS ASSIST με την συμμετοχή εθελοντών φοιτητών, διοικητικών και καθηγητών στο πρόγραμμα για την υλοποίηση και μεταλαμπάδευση του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, της ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, της ΑΛΛΗΛΛΕΓΥΗΣ και του ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ.

Για την ενημέρωση και δήλωση συμμετοχής ΕΘΕΛΟΝΤΗ έχει δημιουργηθεί  ηλεκτρονική φόρμα ενημέρωσης και υποβολής στο παρακάτω link:

https://goo.gl/forms/9raaGn9tgkqEy9ya2

Share Post:facebook-share  my-space-share  twitter-share

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια