Ειδήσεις

Δριμεία επίθεση Πλακιωτάκη σε Μουζάλα για το μεταναστευτικό

Δριμεία επίθεση εξαπολύει ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα, με αφορμή την επιστολή που απέστειλε στους δημάρχους της Κρήτης για τη φιλοξενία των 2.000 μεταναστών στο νησί.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥΖΑΛΑ

Ο κ. Πλακιωτάκης αναφέρει τα εξής:

«Ο κ. Μουζάλας σε σχέση με το θέμα της εγκατάστασης μεταναστών στην Κρήτη, συνεχίζει το χαβά του. Λειτουργεί ως διαχειριστής κρατικής ΜΚΟ όπου οι Κρητικοί ως δουλικοί υποτελείς του, θα πρέπει να εκτελέσουμε τις εντολές του.  

Παρά τα όσα διατυπώθηκαν τον προηγούμενο μήνα για το θέμα,  αγνοεί επιδεικτικά τις προθέσεις και τις κινήσεις των τοπικών φορέων της Κρήτης για την αντιμετώπιση του ζητήματος και προχωρά, σε αυθαίρετες πρωτοβουλίες που είναι βέβαιο, ότι θα οδηγήσουν σε αντίθετα αποτελέσματα.

Θεωρεί ότι το μεταναστευτικό ζήτημα είναι εσωτερικό θέμα του ΣΥΡΙΖΑ και γι' αυτό, τις προηγούμενες ημέρες -ερήμην των υπολοίπων Βουλευτών και των τοπικών φορέων της μεγαλονήσου -συζήτησε το θέμα μόνο με τους κυβερνητικούς βουλευτές της Κρήτης.

Στη συνέχεια, απέστειλε επιστολή εν ίδει φιρμανιού προς την Περιφερειακή Ένωση Δήμων της Κρήτης όπου ενημερώνει για το σχεδιασμό του Υπουργείου του για την φιλοξενία των 2000 μεταναστών στην Κρήτη.

Δυστυχώς, παρά τα όσα λέει ο κ. Μουζάλας, δεν μπορεί να αποβάλει την καθεστωτική λογική του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα.

Καλό θα είναι να αναπροσαρμόσει τάχιστα τη στρατηγική του και να επιδείξει διάθεση συνεργασίας, γιατί είναι πολύ πιθανό, το ζήτημα να αποτελέσει το πολιτικό του Βατερλό».    

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια