default-image

Άγρια επίθεση βοσκών σε υπαλλήλους του δήμου Αγ. Νικόλαου!

Κρήτη
Άγρια επίθεση βοσκών σε υπαλλήλους του δήμου Αγ. Νικόλαου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ένας υπάλληλος του Δήμου Αγίου Νικολάου μετά από συμπλοκή με κτηνοτρόφους που είχαν αμολήσει πρόβατα.

Το neakriti.gr, επικοινώνησε με το Δήμαρχο Αγ. Νικόλαου κ. Αντώνη Ζερβό ο οποίος περιέγραψε το περιστατικό: «Δεχτήκαμε κλήση από την Αστυνομία για να συμβάλλουμε στην περισυλλογή ζώων που βρισκόταν σε περιοχή κοντά στο Σίσι. Τρεις υπάλληλοι ένας οδηγός και δύο εργάτες, με την παρουσία της Αστυνομίας μετέβησαν με όχημα του Δήμου για να μαζέψουν τα ζώα και δέχτηκαν επίθεση».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άτυχος άνδρας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νεάπολης δεν διατρέχει ιδιαίτερο κίνδυνο αλλά λόγω ιστορικού υγείας κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του.

Όπως τόνισε και ο Δήμαρχος, οι άνθρωποι πήγαν να κάνουν την δουλειά τους ως όφειλαν και ήρθαν αντιμέτωποι με την βαρβαρότητα των κτηνοτρόφων, που φαίνεται πως είναι συνηθισμένοι στο να αφήνουν ελεύθερα τα ζώα στην περιοχή, αδιαφορώντας για τις όποιες ζημιές προκαλέσουν.

Πληροφορίες που θέλουν τους κτηνοτρόφους να απείλησαν με όπλο τους υπαλλήλους, δεν επιβεβαιώνονται από τις εμπλεκόμενες πλευρές για την ώρα.

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News