default-image

Έτοιμοι να... αντιμετωπίσουν τη Θύελλα στα Ζωνιανά

Ποδόσφαιρο
Έτοιμοι να... αντιμετωπίσουν τη Θύελλα στα Ζωνιανά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίστροφη μέτρηση και στα Ζωνιανά για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής και στον Ερμή έχουν μπει στην τελική ευθεία...

Ο προπονητής Γιώργος Πετράκης αποφάσισε η σημερινή προπόνηση να πραγματοποιηθεί στη φυσική έδρα της ομάδας, εκεί δηλαδή που θα κληθούν οι ποδοσφαιριστές του να αντιμετωπίσουν τη Θύελλα Ραφήνας.

Οι υπόλοιπες προπονήσεις της ομάδας γίνονται στο γήπεδο της Τυλίσου αφού βρίσκεται πλησιέστερα στο Ηράκλειο όπου και μένουν οι περισσότεροι παίκτες.

Ο τεχνικός του Ερμή δεν υπολογίζει τον Βασίλη Πλουσή ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και σίγουρα είναι μια σημαντική απώλεια. Ωστόσο είναι γεγονός πως έχει αρκετές λύσεις και "όπλα" στη φαρέτρά του αφού όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι κανονικά στη διάθεση του.

Η εικόνα του Ερμή εξάλλου στα περισσότερα φιλικά παιχνίδια και ειδικά με Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και ΠΟΑ στο Ατσαλένιο ήταν τέτοια, που φέρνει αισιοδοξία ενόψει πρεμιέρας, αλλά είναι γνωστό πως "κάθε αρχή και δύσκολη" και πάντα μια εντός έδρας πρεμιέρα σε οποιοδήποτε ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα κρύβει παγίδες...

Πρέπει να υπενθυμίσουμε πως το παιχνίδι της Κυριακής με την Θύελλα Ραφήνας θα διεξαχθεί στις 16:00 αντί για 17:00 που θα πραγματοποιηθούν όλες οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής. Αυτό γίνεται για συγκοινωνιακούς λόγους προκειμένου η ομάδα της Ραφήνας να μπορέσει να αναχωρήσει το ίδιο βράδυ με το πλοίο της γραμμής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News