default-image

Χανιά: Αγωνία για την αγνοούμενη μητέρα, Αθήνα βρέθηκε η τσάντα της

Κρήτη
Χανιά: Αγωνία για την αγνοούμενη μητέρα, Αθήνα βρέθηκε η τσάντα της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περίεργη τροπή φαίνεται να λαμβάνει η υπόθεση με την εξαφάνιση της 49χρονης γυναίκας που είναι εξαφανισμένη τα τελευταία 24ώρα από τα Χανιά, αντιμετωπίζοντας η ίδια σοβαρά προβλήματα υγείας και έχοντας θέσει σε συναγερμός τις αρμόδιες τοπικές και όχι μόνο, αρχές.

Όπως έγινε γνωστό νωρίς το μεσημέρι, η τσάντα της αγνοούμενης βρέθηκε σε περιοχή της Ελευσίνας στην Αθήνα με τα προσωπικά της έγγραφα αλλά χωρίς να υπάρχει μέσα σε αυτήν το κινητό της τηλέφωνο. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό για την εξέλιξη αυτή, τον σύζυγο της αγνοούμενης  γυναίκας ενημέρωσαν τα μέλη του συλλόγου τριτέκνων νομού Χανίων και εν συνεχεία ο κ. Αποστολάκης ενημέρωσε την τοπική ΕΛ.ΑΣ.

Πλέον όπως είναι αναμενόμενο η υπόθεση ξεφεύγει από τα όρια της Κρήτης με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν γύρω από την εξαφάνιση και το μόνο σίγουρο να είναι το γεγονός ότι όσο οι ώρες περνούν η αγωνία κορυφώνεται για την οικογένεια της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Ενέργεια που έχει προβληματίζει έντονα τις αρχές αλλά και τους οικείους της που δεν μπορούν να εξηγήσουν πως βρέθηκε η τσάντα στην Αθήνα ενώ γεννούνται και πολλά ερωτηματικά. Η ίδια ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα και αν ναι πως κατάφερε και μπήκε στο καράβι μόνη της με το δεδομένο ότι αντιμετωπιζει προβλήματα με την υγεια της. Για ποιο λόγο εντοπίστηκε μόνο η τσάντα της και γιατί σε αυτήν την περιοχή. Επίσης γιατί ενώ υπήρχαν όλα τα αντικείμενα της μέσα στη τσάντα έλειπε το κινητό της τηλέφωνο. Και το πιο σημαντικό σε περίπτωση που και εκεινη έφθασε στην Αθήνα τι γύρευε στην πρωτευούσα η Αργυρούλα Καραντώνα, χωρίς να ενημερώσει κανένα και που μπορεί να είναι το αυτοκίνητο του συνεταίρου της με το οποίο και εξαφανίστηκε.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Δραματικές  ώρες  ζει η οικογένεια μίας 49χρονης τα ίχνη της οποίας έχουν εξαφανιστεί τα τελευταία 24ώρα από τα Χανιά όπου και μένει  με την οικογένεια της.

Η  Αργυρούλα Καραντώνα  σύμφωνα με τις πληροφορίες σηκώθηκε το πρωί  της Τρίτης 06/09, με προορισμό τη ταβέρνα που διατηρεί, κάνοντας όμως προηγουμένως μία στάση στο λογιστή της στο κέντρο των Χανίων. Έφυγε από εκεί γύρω στις 12 το μεσημέρι και έκτοτε  αγνοείται.

Οι ώρες περνούσαν και οι δικοί της άνθρωποι  άρχισαν να ανησυχούν για το που μπορεί να βρίσκεται με αποτέλεσμα να απευθυνθούν άμεσα στην αστυνομία για να δηλώσουν την εξαφάνιση της .

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της βρίσκονται από χθες σε πλήρη εξέλιξη,  ενώ για την υπόθεση έχουν ενημερωθεί όλα  τα αστυνομικά τμήματα  και των 4 νομών της Κρήτης.

Όπως δήλωσε στο neakriti.gr  ο σύζυγος της κ. Αντώνης Αποστολάκης, από την αστυνομία έγινε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό της τηλέφωνο και σήμα εντοπίστηκε τελευταία φορά,  μία ώρα αργότερα από την εξαφάνιση της, δηλαδή στη 1.30 το μεσημέρι της Τρίτης  στην περιοχή του  Αδελιανού Κάμπου , μεταξύ  Ρεθύμνου και Ηρακλείου.

Την ημέρα της εξαφάνισης η 49χρονη, μητέρα 3 παιδιών, φορούσε κίτρινο παντελόνι με μία ροζ μπλούζα ενώ άλλο στοιχείο που ενδεχομένως μπορεί να βοηθήσει είναι ότι οδηγούσε ένα Suzuki swift χρώματος άσπρου, αλλά με  κόκκινο καπό, κόκκινο δεξιό φτερό και με αριθμό κυκλοφορίας ΧΝΚ 2349, το οποίο και ανήκει στον συνέταιρο της.

Η Αργυρούλα Καραντώνα αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Σύμφωνα με το οικογενειακό της περιβάλλον ,πάσχει από κατάθλιψη και  η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Μάλιστα όπως εκτιμούν, η γυναίκα έπαιρνε αγωγή αλλά πιθανολογείται ότι την είχε σταματήσει το τελευταίο διάστημα.

Η έκκληση για τον εντοπισμό της από την οικογένεια

Η  οικογένεια της που  πριν από 6 χρόνια είχε ξαναζήσει την ίδια εμπειρία αλλά τότε η γυναίκα ευτυχώς εντοπίστηκε σώα και αβλαβής , ελπίζει να βρεθεί και πάλι άμεσα και να δοθεί έτσι ένα τέλος στην  άσχημη αυτή περιπέτεια της.

Απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι  ή δει τη 49χρονη , να επικοινωνήσει αμέσως με την αστυνομία ή να καλέσει  στο νούμερο 6989-821629 καθώς η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο  και όπως τονίζουν ενδεχομένως και η ίδια να μη γνωρίζει ποια είναι λόγω  σοβαρών προβλημάτων υγείας που έχει.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News