default-image

Τέσσερις οι νεκροί της θεομηνίας

Ελλάδα
Τέσσερις οι νεκροί της θεομηνίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέσσερις είναι μέχρι στιγμής οι νεκροί της μεγάλης κακοκαιρίας που πλήττει από το πρωί τη χώρα, ενώ μία γυναίκα αγνοείται.

Νεκρές είναι μια 63χρονη με κινητικά προβλήματα και μια 80χρονη στην πόλη της Καλαμάτας, οι οποίες ανασύρθηκαν από πλημμυρισμένα υπόγεια, ενώ ένας 90χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στη Θουρία, το οποίο όμως δεν έχει πλημμυρίσει και εκτιμάται οτι πιθανότατα πέθανε από άλλη αιτία.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΦΟΝΙΚΗ ΚΑΚΟΚΑΡΙΑ

Σοβαρά προβλήματα

Σοβαρά προβλήματα υπάρχουν στο οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας και της Λακωνίας, λόγω της θεομηνίας που έπληξε τους δύο νομούς το ξημέρωμα.

Συγκεκριμένα, στη Μεσσηνία έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο 222ο χιλιόμετρο του αυτοκινητοδρόμου Αθηνών - Τριπόλεως - Καλαμάτας στο ύψος του Αγίου Φλώρου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και η κυκλοφορία των οχημάτων εκτρέπεται και διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - Καλαμάτας.

Διακοπή κυκλοφορίας έχουμε ακόμη, στο 1ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ασπροχώματος - Πύλου, στο 5ο χιλιόμετρο του δρόμου Ασπροχώματος - Πύλου στην είσοδο της Μεσσήνης, στην γέφυρα του Παμίσου ποταμού και στο δρόμο Αγίου Νικολάου - Τραχήλας στην μεσσηνιακή Μάνη.

Στο νομό Λακωνίας υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας από το 19ο έως το 21,5ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τάραψας - Μονεμβασιάς, στην περιοχή της Σκάλας, από τη γέφυρα του ποταμού Ευρώτα μέχρι το Βλαχιώτη και σε όλους τους παρακείμενους επαρχιακούς και δημοτικούς δρόμους.

Έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο 13ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σκάλας - Γερακίου, από το 1ο έως το 1,3 χιλιόμετρο του δρόμου Απιδιά - Άγιος Δημήτριος Ζάρακος, από το 1ο έως το 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βλαχιώτη - Γούβες, ενώ με μεγάλη δυσχέρεια διεξάγεται η κυκλοφορία από 43ο έως το 43,2 χιλιόμετρο του δρόμου Σπάρτης - Αγίου Δημητρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News