default-image

Συγχαρητήρια από την επιτροπή ακαδημίας του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Συγχαρητήρια από την επιτροπή ακαδημίας του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή Ακαδημίας του ΟΦΗ συγχαίρει τους Στέλιο Μανιαδή και Γιώργο Κοντογιάννη, που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ.

Ευχή όλων όπως τονίζεται να αποτελέσουν το παράδειγμα και για τα υπόλοιπα παιδιά των τμημάτων υποδομής.

Αναλυτικά: «Η Επιτροπή Ακαδημίας του ΟΦΗ και ο ΟΦΗ '94 συγχαίρουν δύο παιδιά της ομιλίτικης οικογένειας, τον Στέλιο Μανιαδή και τον Γιώργο Κοντογιάννη, οι οποίοι υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια στην ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ειδικότερα για τον Στέλιο Μανιαδή, αποτελεί αυτό το γεγονός μια τεράστια δικαίωση! Ο Στέλιος Μανιαδής ήταν ένα από τα παιδιά που αγωνίστηκαν πέρυσι στον ΟΦΗ '94, αποτελώντας ένα από τα βασικά στελέχη στην επανίδρυση της ομάδας και στην πορεία πρωταθλητισμού στην Γ' ΕΠΣΗ. Ουσιαστικά είναι ο πρώτος παίκτης που αγωνίστηκε στο νέο ΟΦΗ '94 και προωθείται στην ΠΑΕ ΟΦΗ και ευχόμαστε να αποτελέσει παράδειγμα ώστε τον ίδιο δρόμο να ακολουθήσουν και άλλα παιδιά των ομάδων υποδομής στο μέλλον.

Ευχόμαστε στον Στέλιο Μανιαδή και τον Γιώργο Κοντογιάννη να είναι υγιείς και είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποδώσουν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News