Ειδήσεις

Εγγραφές στον Α΄κύκλο του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου

Από σήμερα οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, στα τμήματα Ρεθύμνου και Χανίων και οι οποίοι δεν έχουν την δυνατότητα να το κάνουν ηλεκτρονικά, μπορούν να το κάνουν προσωπικά.

Από σήμερα οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, στα τμήματα Ρεθύμνου και Χανίων και οι οποίοι δεν έχουν την δυνατότητα να το κάνουν ηλεκτρονικά, μπορούν να το κάνουν προσωπικά προσερχόμενοι αντίστοιχα: στο Ρέθυμνο, στη Τσουδερών 49, ώρες καταστημάτων, και στα Χανιά, Μίνωος 31 ώρες 10:00 έως 13:00.

Υπενθυμίζεται ότι η θεματολογία του νέου κύκλου είναι: «Ολιστική ιατρική: η νέα ιατρική».

Ο συγκεκριμένος κύκλος πραγματοποιείται προκειμένου να συμπληρώσει τα κενά των προηγούμενων αντίστοιχων κύκλων και των δύο τμημάτων. Για τον σκοπό αυτό έχουν κληθεί νέοι εισηγητές, καταξιωμένοι γιατροί κ.α ,που υπηρετούν την Ολιστική Ιατρική και οι οποίοι θα μεταφέρουν στους συμμετέχοντες  έγκυρη γνώση.

Θα αναλυθούν θέματα όπως: Ολιστικές θεραπείες, αντιμετώπιση χρόνιου πόνου, ομοιοπαθητική, κλινική ύπνωση, νευροανάδραση, ψυχονευροανοσολογία, βιοπαθολογία, βιοσυντονισμός, ηχοσυντονισμός, ρεφλεξολογία, βελονισμός, Βοτανοθεραπεία κ.α.

Τα παραπάνω θέματα μεταξύ άλλων θα αναπτύξουν οι: Κωνσταντίνος Μουρούτης

Φυσίατρος, Νευροεπιστήμων, Ιωάννης Ν. Νέστορος, Ψυχίατρος/καθηγητής ψυχολογίας Π. Κρήτης,  Δημοσθένης Παπαμεθοδίου, Ιατρός Νευρολόγος, Στέλιος Λιναρδάκης, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Ανδρέας Τσιάρτας, Συνθέτης, Ερευνητής, ηχοθεραπευτής, Ευφοσύνη  Μάρδα-Στραβελάκη,Ρεφρεξολόγος, Ιωάννης Αναγνωστόπουλος, Ιατρός Γενικής Ιατρικής, Ομοιοπαθητικός & Βιοσυντονιστής, Μιλτιάδης Καράβης,Ειδικός Ιατρός Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης,Βασιλική Χασιώτη, βοτανοθεραπεύτρια.

Η έναρξη των μαθημάτων και στα δύο τμήματα Χανίων/Ρεθύμνου, θα γίνει την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016, και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, κάθε Δευτέρα, ώρες 17:00 έως 20:00.

Δικαίωμα εγγραφής έχει ο καθένας που το επιθυμεί, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας συνδρομή εγγραφής 65 ευρώ και για τα δέκα μαθήματα, (ειδική τιμή για φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, ΑμΕΑ και ομάδες άνω των 5 ατόμων: 50 ευρώ). Για καθυστερημένες εγγραφές στην είσοδο: 90 ευρω.

Με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο, πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και ηλεκτρονικά και αυστηρά με σειρά προτεραιότητας από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π. www.alp.edu.gr. Περισσότερες πληροφορίες: www.alp.gr και στη γραμματεία του Α.Λ.Π. τηλ: 2821501060κιν. 6932447016.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια