default-image

Μπρούσκο: Αποκλειστικές εικόνες από τα γυρίσματα στην Κρήτη

Κρήτη
Μπρούσκο: Αποκλειστικές εικόνες από τα γυρίσματα στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει γνωρίσει καταξίωση και αναγνώριση διεθνώς σε 53 χώρες του κόσμου, προβάλλοντας τις ομορφιές της Κρήτης και της Κύπρου σε εκατομμύρια τηλεθεατές. Στα γυρίσματα του επιτυχημένου σίριαλ του ΑΝΤ1, Μπρούσκο, βρέθηκε η Κρήτη TV, σε ξενοδοχείο των Χανίων, όπου οι πρωταγωνιστές συνδύασαν τα γυρίσματα με διακοπές σε ειδυλλιακό σκηνικό.

Όταν όλα ξεκίνησαν πριν 3 χρόνια κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτή την ιλιγγιώδη πορεία τηλεοπτικής καταξίωσης διεθνώς! Το Μπρούσκο έχει μεθύσει με τη δυναμική του εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο, προβάλλοντας τις ομορφιές των 2 ελληνικών μεγαλονήσων, της Κρήτης και της Κύπρου. Το ταξίδι της σειράς στο εξωτερικό ξεκίνησε από τα Βαλκάνια, όπου μάλιστα ακούγεται η ελληνική γλώσσα και έφτασε μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου στην τεράστια αγορά της λατινικής Αμερικής.

"53 χώρες διεθνώς έχουν καθηλωθεί στις μικρές οθόνες τους για να δουν το Μπρούσκο" όπως αναφέρει ο παραγωγός και πρωταγωνιστής της σειράς, Κούλλης Νικολάου, ο Ματθαίος Ματθαίου όπως τον γνωρίσαμε μέσα από το Μπρούσκο. Νιώθουν πια οι συντελεστές ότι έχουν μεγάλη ευθύνη απέναντι στο κοινό, αφού δεν είναι απλά μια τηλεοπτική σειρά, αλλά ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ταξιδιού της Ελλάδας και της Κύπρου διεθνώς.

Αυτές τις μέρες το κάστινγκ της σειράς φιλοξενείται στο ξενοδοχείο Άνεμος στον Καβρό Αποκορώνου, όπου γίνονται γυρίσματα και το neakriti δεν θα μπορούσε να απουσιάζει  παρουσιάζοντας μοναδικές φωτογραφίες απο τις στιγμές των γυρισμάτων.

Σε δήλωση του ο Διευθυντής της ξενοδοχειακής μονάδας, Γιώργος Σχοιναράκης, αναγνωρίζει την τεράστια προβολή του τόπου μέσα από τη σειρά και τα οφέλη που αποκομίζει ο τουριστικός κλάδος.

Ξεκλέψαμε  όμως και λίγο χρόνο από τον Κούλλη Νικολάου, παραγωγό και πρωταγωνιστή της σειράς, ο οποίος μας κέντρισε το ενδιαφέρον για τον νέο κύκλο της σειράς που θα ξεδιπλωθεί στις οθόνες μας στα τέλη Σεπτεμβρίου, με νέα πρόσωπα και καταιγιστική σεναριακή τροπή που σίγουρα θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των εκατομμυρίων τηλεθεατών!

"Το Μπρούσκο είναι άγριο, είναι έρωτας, είναι πάθος" όπως φαίνεται από τον Ματθαίο Ματθαίου και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της σειράς. Έτσι γνωρίζει πια "για τους Έλληνες και το 1/4 των χωρών του κόσμου, ότι το Μπρούσκο κυλάει μέσα στις φλέβες μας ανέκαθεν και ένα ποτηράκι αποτελεί το γιατρικό της καρδιάς μας".

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News