default-image

Κίνα: Χτύπησε ανελέητα τους μαθητές του γιατί άργησαν στο μάθημα

Κόσμος
Κίνα: Χτύπησε ανελέητα τους μαθητές του γιατί άργησαν στο μάθημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα βάρβαρο, δικό του τρόπο βρήκε καθηγητής από τη μακρινή Κίνα, για να συνετίσει τους μαθητές, του οι οποίοι καθυστέρησαν στο μάθημά τους. Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει και του λόγου το αληθές. Η εικόνα σοκάρει.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό, το οποίο βιντεοσκοπήθηκε, συνέβη στη σχολή ναυτικής εκπαίδευσης Rizhao, που βρίσκεται στην ανατολική επαρχία της Κίνας και συγκεκριμένα στην επαρχία Shandong.    

Οι μαθητές, ολόκληροι άντρες, δέχθηκαν σχεδόν αδιαμαρτύρητα τον ξυλοδαρμό τους από τον καθηγητή τους ο οποίος εξοργίστηκε επειδή άργησαν στο μάθημα για την στρατιωτική εκπαίδευσή τους, ένα υποχρεωτικό μάθημα τόσο για τους μαθητές του λυκείου όσου και τους πρωτοετής του κολεγίου.

Ο καθηγητής τους βρίζει και τους χτυπάει στο πρόσωπο ανελέητα. Ένας από τους μαθητές του λέει «αρκετά» αλλά δεν τίποτα δεν σταματά τον εξοργισμένο καθηγητή που συνεχίζει να ξεσπά στα πρόσωπα τεσσάρων άλλων φοιτητών.

Δύο ημέρες μετά τη δημοσίευση του βίντεο, στις 3 Σεπτεμβρίου, η διεύθυνση του κολεγίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ενημέρωνε ότι ο καθηγητές τιμώρησε τους μαθητές επειδή άργησαν στο μάθημά τους. Όμως έχασε την ψυχραιμία του και απέτυχε να τους διδάξει και να τους συνετίσει με υπομονή και ως εκ τούτου απολύθηκε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News