Ειδήσεις

Έπαιξαν μπάλα για τον ακρωτηριασμένο συνάδελφό τους

Με ένα θερμό χειροκρότημα και την έμπρακτη συμπαράσταση των συναδέλφων του, ο 32χρονος αστυνομικός της Ασφάλειας Ηρακλείου που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο πριν από τέσσερις μήνες, ξεκινά την προσπάθεια για την κινητική του αποκατάσταση. Η μεγάλη επιτυχία του τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Ηρακλείου έθεσε τις βάσεις για τη συγκέντρωση του μεγάλου ποσού που απαιτείται για την  αγορά προσθετικού μέλους.

Οι συνάδελφοι του, ακόμη και όσοι δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στο τουρνουά ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο, αγόρασαν εισιτήρια ενισχύοντας την προσπάθεια στην οποία ένωσαν τις δυνάμεις τους η ποδοσφαιρική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. και οι ομάδες του ΟΦΗ, του Ζαρού και του Ρωμανού που βρέθηκαν τη σέντρα για καλό σκοπό

Τέσσερις μήνες πέρασαν από το τροχαίο όλη την Κρήτη και το σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού της Ασφάλειας Ηρακλείου, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα της γέφυρας.  Η ζωή του οποίου άλλαξε δραματικά το απόγευμα της 8ης Μαϊου, και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο 401 στρατιωτικο νοσοκομείο όπου έγινε προσπάθεια επανασυγκόλλησης του χαμένου άκρου, ωστόσο, δεν καρποφόρησε.

Ο 32χρονος Γιώργος δίνει αγώνα ζωής για να επιστρέψει σε φυσιολογικούς ρυθμούς καθημερινότητας και να προσπεράσει τον εφιάλτη που έζησε. Βγήκε δυνατός από την περιπέτεια του, ωστόσο τo ποσό για την επέμβαση αποκατάστασης είναι μεγάλο.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

Σχόλια