default-image

Ήρθε ο λεπτότερος υπολογιστής στον κόσμο από την Acer

Επιστήμη
Ήρθε ο λεπτότερος υπολογιστής στον κόσμο από την Acer

Τον «λεπτότερο φορητό υπολογιστή στον κόσμο» παρουσίασε η Acer κατά τη διάρκεια της φετινής έκθεσης τεχνολογίας IFA, η οποία πραγματοποιείται στο Βερολίνο.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι κατάφερε να ξεπεράσει το «φράγμα» του 1 εκατοστού, αφού το πάχος του νέου Acer Swift 7 δεν ξεπερνά τα 9,98 χιλιοστά. Η οθόνη του συγκεκριμένου μοντέλου έχει διαγώνιο 13,3 ίντσες.

Μαζί με το Swift 7 η Acer παρουσίασε και το Swift 5, ένα φορητό υπολογιστή με προαιρετική οθόνη αφής 14 ιντσών και το Swift 3 το οικονομικότερο laptop εκ των τριών μοντέλων με επεξεργαστή Intel Pentium ή Celeron και 4GB RAM.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η εταιρεία παρουσίασε επίσης μία ακόμα νέα σειρά laptop τα Acer Spin (7,5,3) τα οποία διαθέτουν περιστρεφόμενη οθόνη αφής που σημαίνει ότι μπορούν να μετατραπούν και σε tablet.

Ωστόσο, ο πιο εντυπωσιακός φορητός υπολογιστής που παρουσίασε η Acer στην IFA, ήταν ο Predator 21 X, ο οποίος είναι σχεδιασμένος ειδικά για gaming. Έχει κυρτή οθόνη 21 ιντσών, η οποία όπως υποστηρίζει η εταιρεία προσδίδει μια άλλη αίσθηση στο gaming, ενώ είναι εξοπλισμένος με 5 ανεμιστήρες, επεξεργαστή Intel Core i7, καθώς και δύο κάρτες γραφικών Nvidia GTX.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News