default-image

Τραγική κατάληξη: Νεκρός ο κυνηγός που αυτοπυροβολήθηκε

Κρήτη
Τραγική κατάληξη: Νεκρός ο κυνηγός που αυτοπυροβολήθηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον πλέον δραματικό τρόπο κόπηκε το νήμα της ζωής ενός 60χρονου κυνηγού που αυτοπυροβολήθηκε το πρωί της Τρίτης στην περιοχή Δράπανο Χανίων.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου Χανίων όπου και μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έχοντας υποστεί στη διάρκεια της διαδρομής ανακοπή, ο άτυχος άνδρας δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, συγγενείς και φίλους του.

Τελευταίες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι τα σκυλιά που είχε μαζί του στο κυνήγι, μπερδεύτηκαν στα πόδια του με αποτέλεσμα ο ίδιος άθελα του να αυτοπυροβοληθεί.

Το χρονικό της τραγωδίας

Κινητοποίηση σήμανε νωρίς το πρωί της Τρίτης στις αρχές των Χανίων στο άκουσμα της είδησης ότι ένα άτομο αυτοπυροβολήθηκε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που πρώτο δημοσίευσε το neakriti.gr πρόκειται για έναν κυνηγό στην περιοχή Δράπανο του Αποκόρωνα, ο οποίος άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες και για ποιο λόγο αυτοπυροβολήθηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σε ένα από τα δύο του πόδια.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση ενώ έσπευσε τάχιστα αστυνομία και πλήρωμα του ΕΚΑΒ το οποίο ειδοποιήθηκε από ένα άλλο άτομο που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν παρέα με τον κυνηγό.

Ενώ και η πυροσβεστική κλήθηκε να συνδράμει, καθώς το περιστατικό έλαβε χώρα σε ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή με αποτέλεσμα η παρουσία 5 ανδρών με 2 οχήματα να κριθεί επιβεβλημένη.

Τι αναφέρει ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Χανίων

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και στην διάρκεια της διαδρομής υπέστη ανακοπή με τους διασώστες να κάνουν προσπάθειες ανάνηψης να τον επαναφέρουν στη ζωή. "Στο νοσοκομείο μας όπου και μεταφέρθηκε όλοι οι γιατροί "έπεσαν" από πάνω του, προσπαθώντας για παραπάνω από μία ώρα να του "δώσουν το φιλί της ζωής". Μάταια όμως, ήταν ήδη αργά," αναφέρει στο neakriti.gr ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Χανίων κ. Γιώργος Ζουρίδης.

Αναμένεται η νεκροψία νεκροτομή για να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του 60χρονου ηλικιωμένου.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News